"NA POROĐAJU SAM SHAVTIO DA ME ANA VARA": Čim je video DETE sve mu je bilo JASNO, PLAKAO je od TUGE
Ilustracija, Foto: Printscreen TikTok/annakatshine

morate znati

"NA POROĐAJU SAM SHAVTIO DA ME ANA VARA": Čim je video DETE sve mu je bilo JASNO, PLAKAO je od TUGE

Marko je na porođaju saznao da ga je žena varala a evo i kako

Objavljeno:

Život zna svakim danom da nas iznenadi, kako lošim, tako lepim i dobrim stvarima. Dolazak deteta na svet jedno je od najlepših, ako ne i najlepši trenutak u životu svakoga. Jedan otac četvoro (ili u ovoj slučaju troje) dece podelio je ovaj trenutak. Mark i njegova supruga Ana čekali su svoje četvrto dete. Nakon tri ćerke, Mark je bio ubeđen da će dobiti sina, ali ono što se dogodilo je najmanje očekivao. Usledio je za njega pravi šok!

"Čim se dete rodilo, bilo je jasno da ja nisam otac. Dete je bilo crno. Bio sam apsolutno šokiran. Ne samo da sam otkrio da dete koje toliko očekujem nije moje nego sam otkrio i da me supruga vara", napisao je Mark na popularnom forumu Redit.

Nikad pre toga nije ni pomislio da bi to moglo da mu se desi, jer je njihov brak dobro funkcionirao. Kako kaže bili su neverovatno bliski, gledali su jedno na drugo i kao na najbolje prijatelje, delili su sve, želje, interese, hobije... Kad je Ana početkom ove godine neočekivano zatrudnela, Mark ni na sekundu nije posumnjao da se događa nešto čudno.

Porođaj, Mačke
foto: Facebook Printscreen/Lucy Schultz

"Kad smo otkrili da ćemo imati još jedno dete to nam je bilo iznenađenje jer je moja supruga odlučila da ima samo troje dece iako sam ja oduvek želeo više. Zbog toga smo jako pazili, ali ja sam bio oduševljen kada sam čuo ovu vest", objasnio je on.

Na kraju je Mark bio potpuno slomljen kada je otkrio ne samo da nije biološki otac već da ga i toliko voljena supruga prevarila. Šta se zapravo dogodilo?

"Ana je upoznala muškarca u jednom klubu gde su se napili i imali nezaštićen odnos. Razmenili su telefonske brojeve, kako bi se ponovno videli, ali onda je Ana otkrila da je trudna i muškarac je blokirao njen broj. Pokušala je da me smiri i rekla mi da joj on ništa ne znači, da je pogrešila i da želi da zajedno odgajamo našeg sina. Ali, nisam mogao ostati više s njom", napisao je na kraju ovaj nesrećan muškarac.

Bonus video:

02:00

ZA NOVU GODINU NISAM IMALA ŽELJU DA SE LJUBIM, BILA SAM ZNOJAVA I ZADIHANA Jelena Karleuša šokirala: Ovo sam zatekla kući!

(Espreso/Mondo/T.B./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.