ANDREA JE IMALA PREKO 800 PARTNERA U KREVETU: Od TINEJDŽERA do STARIJIH muškaraca kažu da je AVION, ne bi je odbili
Ilustracija, Foto: Printscreen/Tiktok/andrea__sunshinee

šta kažete?

ANDREA JE IMALA PREKO 800 PARTNERA U KREVETU: Od TINEJDŽERA do STARIJIH muškaraca kažu da je AVION, ne bi je odbili

Andrea je imala više od 800 muškaraca sa kojima je spavala

Objavljeno:

Andrea Sanšajn razvela se pre 18 godina i odlučila da ne propusti nijednu šansu koja će joj doneti radost i sreću. Popularna influenserka priznala je da je imala više od 800 partnera u životu i da, iako je sada baka, ne želi sebi da uskrati intimno zadovoljstvo zbog čega, kaže, svakog 31. decembra sprovodi određene rituale.

Jedna od tradicija koje se ne odriče je grljenje prvog muškarca sa kojim se susretne u „najluđoj noći“. Ali, to nije sve.

- Stavljam novac u desnu cipelu i bušim balone u boji. Svaki balon je simbol jedne želje koju želim da mi se ostvari u novoj kalendarskoj godini – otkrila je Andrea za Dejli star

Iako mnogi sumnjaju u to da će im crveni veš u „najluđoj noći“ obezbediti strastvene intimne odnose u narednih 365 dana, Andrea ne misli tako.

- Uvek nosim crvene gaćice i uvek na sebi imam belu odeću. Moje crvene gaćice se vide iz daljine. Neki to komentarišu na neprikladan način, ali nije me briga. Ovaj ritual pomaže ženama da budu poželjnije u narednoj kalendarskoj godini – tvrdi Andrea.

Nisu samo novogodišnji praznici vreme u kom Andrea sledi tradiciju. To obavezno radi i za Božić, iako članovi porodice nisu baš oduševljeni njenim novotarijama.

- Umesto pečene ćurke služim ostrige. U vreme božićnih praznika jedem više orašastih plodova, jer i oni, baš kao i ostrige, podižu libido. Članovi porodice nisu baš oduševljeni, ali ja sam uporna i ne odustajem – iskrena je Andrea.

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

(Espreso/Srećna republika/Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.