SRBI OTKRILI DA LI JE BIVŠA OD DRUGA "ZABRANJENO VOĆE": Na ovo ćete sigurno IMATI KOMENTAR
Ilustracija, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

MORATE ZNATI

SRBI OTKRILI DA LI JE BIVŠA OD DRUGA "ZABRANJENO VOĆE": Na ovo ćete sigurno IMATI KOMENTAR

Končno su muškarci rekli da li je bivša od druga "zabranjena"

Objavljeno:

Da li vam se ikada dogodilo da vas privuče bivša devojka vašeg druga? Ako jeste, sigurno ste pomislili da tako nešto nije prihvatljivo i pokušali da kontrolišete svoja osećanja. S druge strane, sigurno znate i za primere u kojima se neko prepustio emocijama i ipak ušao u emotivni odnos sa bivšom devojkom prijatelja. Ova tema se povela na Reditu, gde su Srbi otvoreno govorili šta misle.

"Da li biste imali išta sa bivšom od ortaka? Veza na jednu noć, k*es kombinacija, veza? Zašto da i zašto ne? Devojke, da li biste bile sa ortakom od bivšeg, ista gore pomenuta pitanja - zašto da i zašto ne. U kojim slučajevima da, u kojim ne? Da li ste ikada imali iskustva sa tako nečim itd? Sve što vam padne na pamet, a meni nije, pišite", glasila je objava. Ako je suditi po komentarima, mnogi smatraju da kodeks "devojke prijatelja" mora da se poštuje. A onda je jedan muškarac objasnio kako i zašto je oženio bivšu devojku svog prijatelja. Pogledajte šta su pisali:

"Nikako, ja poštujem kodekse".

"Ne. Ima dovoljno drugih žena. Ako je neko ortak, nemam ja šta da radim sa tvojom bivšom, sadašnjom, budućom. Bitniji mi je prijatelj od bilo koje devojke".

"Sa bivšom od drugara nikad".

Seks
foto: Bernd Leitner / imago stock&people / Profimedia

"Mene je ortak pitao kako da raskine sa ribom, imali smo 19, smarala ga, ja je smuvao i as njom sam proveo narednih 8 godina. Ništa pogrešno u tome ako njima ne ide".

"Nisam nikad bio u prilici iskreno, a i da jesam, uvek prvo moraš da vidiš sa ortakom, ljudski je".

"Ne, to je nepoštovanje. Koliko očajan bi neko zaista morao da bude. Jednostavno se kontrolišite i pronađite nekog drugog".

"Ne brljati tu... Od toliko žena, baš bivšu nekog prijatelja da izabereš. Ne znam, ja se nikad ne bih upuštao u to. Mnogo je mogućnosti za komplikacije... I može da bude izvor sukoba i sumnji kasnije, ako veza potraje, pa prođu leptirići... Ko misli da može, sretno mu bilo".

"Nikada sa ribom od drugara. Ma šta god to bilo, pa makar on sa njom bio samo jedan dan".

Bonus video:

01:59

ŠTA BRE IMA MUŠKO DA SE PUĆI?! Čuveni seksolog zapanjen polunagim fotkama skupštinskog bibliotekara ĐORĐE USPEO DA ŠOKIRA I MARIĆA

(Espreso/Mondo/T.V./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.