OVA MAJKA RODILA JE NAJLEPŠE DETE NA SVETU: Kao NACRTAN JE, za njega se OTIMAJU svi DIZAJNERI
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok/hair.and.makeup.by.sidra

ovo niste nikada videli

OVA MAJKA RODILA JE NAJLEPŠE DETE NA SVETU: Kao NACRTAN JE, za njega se OTIMAJU svi DIZAJNERI

Ova majka rodila je najlepše dete na svetu

Objavljeno:

Dobra genetika je presudna za mnoge stvari u životu, posebno kada je izgled u pitanju. Iako postoje razna istraživanja i podaci u kojim zemljama žive najlepši ljudi, svako podneblje ima nešto po čemu se neki narod ističe. Mada se pojam lepote menjao kroz vekove i današnja tehnologija i sadržaji nude neke primere kao definiciju iste, jasno je kako reagujemo na nekoga ko svojom pojavom i izgledom prosto pleni.

Teško da bi ko mogao da skloni oči ili negira činjenicu da je neko lep, jer iako je lepota po mnogima u očima posmatrača, njen najosovniji oblik i definiciju znaju svi. Pakistanci su poznati po svojim neverovatnim očima, zelenkasto-žute boje koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Na internetu se pojavio snimak dečaka iz ove zemlje koji je ostavio bez teksta korisnike mreže zbog svog izgleda. Dečak ne samo da ima hipnotšuće lepe oči, već ga krasi simetrično lepo lice poput modela koji krase naslovnice. Ovaj tinejdžer zbog vrlo retkog izgleda, hipnotišuće lepih očiju, pravilnih usana i vilice i lepog tena, mogao bi po mnogima da kroči odmah na svetsku modnu scenu i da svojim izgledom pohara sve piste. Međutim, da "iver ne pada dalje od klade" govori i slika njegove majke, koja se pojavljuje u snimku u istom dvorištu gde je i dečak snimljen. Iako sakrivena ispod zara, lepota ove Pakistanke je i te kako uočljiva, jer ima identične oči kao i njen sin.

Ljudi na društvenim mrežama odmah su prokomentarisali dečaka koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, a mnogi su njegov lik uporedili sa Adrijanom Limom.

Bonus video: MASOVNE UBICE NE MOGU DA SPREČE NI ZABRANE ORUŽJA: Psiholog Kontić o masakru u SAD

02:02

MASOVNE UBICE NE MOGU DA SPREČE NI ZABRANE ORUŽJA: Psiholog Kontić o masakru u SAD

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.