DA LI STE NA SLICI PRVO UGEDALU ZEBRU ILI LAVA? Ovaj TEST LIČNOSTI vas čita kao KNJIGU, dobro obratite pažnju
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/ininferno

Test ličnosti

DA LI STE NA SLICI PRVO UGEDALU ZEBRU ILI LAVA? Ovaj TEST LIČNOSTI vas čita kao KNJIGU, dobro obratite pažnju

Ovaj test ličnosti vas čita kao knjigu

Objavljeno:

Donosimo vam jednostavan test sa optičkom iluzijom koji otkriva da li ste ekstrovertna ili introvertna osoba.

Ekstrovertne i introvertne osobe su dva modela ponašanja koja je definisao Karl Gustav Jung, čuveni švajcarski psihijatar. Introvertna ličnost ukazuje na osobu koja je okrenuta ka unutrašnjem, povučenu ličnost koja teško stupa prva u razgovor sa ljudima, najčešće je stidljiva i neupadljiva u društvu. Ove osobe vole da provode vreme same, a imaju i vrlo uzak krug prijatelja i poznanika. Mogu biti skloni maštanju, snovima i iluziji, često imaju shvatanja koja su nerealna okruženju.

Ekstrovertna ličnost je otvorena, lako ostvaruje komunikaciju čak i sa nepoznatim ljudima, voli društvo i zajedničke aktivnosti. Ovakvom tipu ličnosti prijaju buka, dinamika, uživaju da budu u centru pažnje, organizuju okupljanja i otvoreni su za nova poznanstva.

Mozgalica
foto: Printscreen/Instagram/ininferno

Ovaj test ličnosti može pomoći da bliže otkrijete da li ste ekstrovertni ili introvertni.

Ako ste prvo videli zebru:

Volite razgovore i veoma se prijatno osećate u velikom društvu. Liberalni ste, stojite na zemlji i volite da se šalite, ali ne podnosite misao da vas neko iskorišćava ili potcenjuje. Ponekad ste divlji, a ta strana ide pod ruku s dečjim delom vaše ličnosti – zbog čega drugima možete delovati neozbiljno. Vrlo ste maštoviti i opušteni u intimnim odnosima.

Ako ste ugledali lava:

Volite da provodite kvalitetno vreme sami ili u društvu partnera, uz omiljeno piće i serije. Niko bolje od vas neće saslušati prijateljicu koja ima krizu u vezi ili braku. Drugima delujete sramežljivo, a to je zato što ne preferirate centar pažnje, već radije delujete „iz senke“. Ljudi se često iznenade kad otkriju s koliko talenata raspolažete.

Bonus video: CENTRALNI DNEVNIK 03.12.2023

23:08

CENTRALNI DNEVNIK 03.12.2023

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.