CARINICI OTVORILI VREĆICE SAKRIVENE U PRTLJAGU: Kad je OVO IZMIGOLJILO iz njh, ZANEMELI SU DOŽIVOTNO
Aerodrom, Foto: Prinstcreen/Newsflare via AP

šok

CARINICI OTVORILI VREĆICE SAKRIVENE U PRTLJAGU: Kad je OVO IZMIGOLJILO iz njh, ZANEMELI SU DOŽIVOTNO

Dvojica turista su uhvaćena u zajedničkoj akciji carinika i Odeljenja za nacionalne parkove, divlje životinje i zaštitu biljaka, saopštili su nadležni

Objavljeno: 11:13h

Državljani Južne Koreje i Izraela uhapšeni su 17. novembra na Međunarodnom aerodromu Suvarnabumi u Bangkoku, pod sumnjom da su pokušali da prokrijumčare zmije i druge divlje životinje.

Dvojica turista su uhvaćena u zajedničkoj akciji carinika i Odeljenja za nacionalne parkove, divlje životinje i zaštitu biljaka, saopštili su nadležni.

Državljanin Južne Koreje je uhapšen pošto se ukrcao u avion kompanije Thai AirAsia X za Seul, dok se žitelj Izraela ukrcao na let prevoznika El Al Israel Airlines za Tel Aviv.

U njihovom prtljagu carinici su pronašli neverovatan broj divljih životinja, među kojima 39 crnih tarantula, pet iguana, 29 kornjača, 31 zmiju, tri bengalska guštera, 12 gekona, tri komodo zmaja...

“Uhapšeni će biti optuženi po više osnova, među kojima je kršenje Zakona o očuvanju i zaštiti divljih životinja i Kraljevske uredbe o ribarstvu”, saopštio je šef tamošnje carine.

00:08

Sletanje na aerodrom po kiši

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.