RUS PROVEO U ZATVORSKOJ IZOLACIJI 5 DANA BEZ HRANE I VODE PA JE USLEDIO JOŠ VEĆI ŠOK: Kad čujete RAZLOG POBESNEĆETE
Rus zaprosio devojku u metrou, Foto: prinstcreen/RU

neverica

RUS PROVEO U ZATVORSKOJ IZOLACIJI 5 DANA BEZ HRANE I VODE PA JE USLEDIO JOŠ VEĆI ŠOK: Kad čujete RAZLOG POBESNEĆETE

Snage bezbednosti optužile su ne samo mladića, već i njegovu devojku. Optuženi su za prekršaj - sitni huliganizam

Objavljeno:

Jevgenij je 7. novembra zaprosio svoju devojku nasred metro stanice VDNK. Tog dana Rus je odlučio da organizuje neobičnu proslavu i pozvao svoju voljenu u metro. Doneo je sto, stolice, hranu, pa je sve postavio za svoju voljenu. Oni su sedeli i uživali, a onda je kleknuo i pitao je da se uda za njega. Ona je pristala, ali ta mladoženjina proslava se završila se hapšenjem.

- Ovo je užasno. Čak je bilo i uvredljivo što se to desilo posle veridbe u metrou. Napisali smo im objašnjenje i rekli smo da nije bilo alkohola, sve se odvijalo normalno i civilizovano. Policajci su otišli ​​i rekli nam da dođemo u stanicu uveče. Ali nismo otišli“, rekao je Jevgenij, koji je zaprosio devojku u metrou.

Sledećeg dana, kada je momak otišao na posao sa svojom verenicom, njega su priveli policajci. Snage bezbednosti optužile su ne samo mladića, već i njegovu devojku. Optuženi su za prekršaj - sitni huliganizam.

Rus
foto: prinstcreen/RU

„Pokušali su da mi stave lisice, bio sam u šoku. Rekao sam im da neću nigde da bežim. Pokušali su da mi oduzmu telefon i odneli ga u policijsku stanicu. Danima smo čekali suđenje. Kao rezultat toga, devojka je kažnjena sa hiljadu rubalja, a ja sam uhapšen na 5 dana. Odmah su me odveli u izolaciju. Tamo nije bilo hrane ili bilo čega. A onda su nas odveli u Saharovo“, dodao je Evgenij.

Prema Evgeniju, on ne planira da se žali na rukovodstvo moskovskog metroa niti da kontaktira gradonačelnika grada Sergeja Sobjanjina. Uredništvo ruskog medija je poslalo je zahtev pres-službi Uprave unutrašnjih poslova Moskovskog metroa da razjasni detalje onoga što se dogodilo, ali nisu dobili odgvor.

05:57

PALA PROSIDBA NA NASTUPU! Sandra Afrika otkrila na kakav spektakularan način je ZAPROŠENA!

(Espreso/Kurir.rs/A.M./Msk1.ru)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.