RASPOJASANA MLADA ZAPLESALA PRVI PLES NA MLADOŽENJI: Gosti na svadbi dobacivali ''NE PRED RODITELJIMA'' (VIDEO)
Mlada i mladoženja, Foto: Printscreen/Tik-Tok/itsnatalierosee

KUKUUUU!

RASPOJASANA MLADA ZAPLESALA PRVI PLES NA MLADOŽENJI: Gosti na svadbi dobacivali ''NE PRED RODITELJIMA'' (VIDEO)

Celu tu scenu objavila je na TikToku koja je potom postala viralna jer ju je pogledana preko 10 miliona puta

Objavljeno:

Svadba je, po pravilu, prilika da se provedu mladenci i gosti, ali ova mlada se potpuno otela kontroli - Natali Sanders je šokirala sve prisutne kad je odigrala ples u krilu mladoženje, a nije joj bilo dovoljno da se trlja o njegove pantalone pa se okrenula naglavačke i tresnula ga svojim međunožjem po faci.

"Kada popijete jedno od mnogih pića na svom venčanju“, napisala je Sanders, majka troje dece i medicinska sestra, u naslovu svog viralnog videa od šest sekundi koji je začinila pohotnom pesmom Lil Vejna "Lollipop" (lizalica).

U objavi koja koja je oduševila više od 10,3 miliona gledalaca, novopečeni mužić se vidi kako sedi u stolici u centru podijuma za ples. Mlada, obučena u lepršavu venčanicu i sandale, baca mu se u krilo, trljajući se besramno, da bi se na kraju izvrnula naopačke, šireći noge u vazduh i nabijajući svoje međunožje gore-dole u ​​njegovo lice.

"Svi to treba da uradite posle prijema“, "Brate, ne pred roditeljima“, "Divim se kako si mogla da budeš tako jaka i pijana u isto vreme! Impresioniran sam!", "Ovo će biti zabavan brak “... samo su neki od mnogobrojnih komenatara.

BONUS VIDEO

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.