IRINA POKAZALA MEĐUNOŽJE TOKOM PRVOG PLESA: Digla nogu u NEBESA i sve SEVNULO, GOSTI U TRANSU (VIDEO)
Mlada i mladoženja se zaneli, Foto: Prinscreen/Instagram/pavlova_irina88

šta kažete na ovo

IRINA POKAZALA MEĐUNOŽJE TOKOM PRVOG PLESA: Digla nogu u NEBESA i sve SEVNULO, GOSTI U TRANSU (VIDEO)

Svakako mnogi bi ovo okarakterisali kao nepristojno, pogotovo ako uzmemo u obzir donji veš koji je jasno pokazala gostima, verovatno nenamerno

Objavljeno:

Influenserka Irina Pavlova iz Ukrajine nedavno se udala za momka u kog je ludo zaljubljena, a upriličeno je slavlje tim povodom. Oragnizovali su venčanje za manji krug ljudi, a ako je suditi prema fotografijama i videima koje je kasnije objavila svi su se i ludo zabavili.

Ipak, prvi ples nije bio tako tradicionalan kao što zamišljate. Irina je želela da bude malo atraktivnija mlada, te je venčanica imala ogroman šlic, a u momentima zanosa tokom plesa pokazala je previše. Tačka je počela senzualnim plesnim pokretima i prilaskom mladoženji, tada on je hvata butinu koju diže. U momentima plesa Irina nije primetila da joj se već uveliko vidi donji veš.

Par se strasno ljubio kao da nije bilo nikoga okolo, te im zavnice nikako nisu smetale. Neko bi rekao da je ovo i previše provokativno za prvi ples i goste koji prisustvuju slavlju. Ovaj video prikupio je više od tri miliona pregleda i preko 90.000 lajkova.

Oni koji su slobodnijih shvatanja reći će vam da je to njihova svadba samim tim mogu da rade šta god žele i nisu "dužni" da se ponašaju prema nekim nepisanim pravilima.

Svakako mnogi bi ovo okarakterisali kao nepristojno, pogotovo ako uzmemo u obzir donji veš koji je jasno pokazala gostima, verovatno nenamerno.

Da li je ovaj par otišao "malo dalje" tokom prvog plesa?

03:04

JA SE NIČEGA NE SEĆAM Pevačica u venčanici iz Dubaija zakoračila na ludi kamen: Svadba kao iz bajke, MLADA NOSILA VEO OD 3 metra

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.