NAIŠAO NA ''DLAKAVU LOPTICU'' PA SE SKAMENIO: Jeziva scena kao iz HOROR filma - jurilo je i MENJALO OBLIK (VIDEO)
Dlakava loptica, Foto: printscreen/twitter/Facts_plus_

NEVEROVATNO

NAIŠAO NA ''DLAKAVU LOPTICU'' PA SE SKAMENIO: Jeziva scena kao iz HOROR filma - jurilo je i MENJALO OBLIK (VIDEO)

Ubrzo je shvatio da nije trebalo da čačka ovu "lopticu"

Objavljeno:

Ovaj čovek naišao je na neobičnu "dlakavu lopticu" koja mu se na prvi pogled činila bezopasnom, kao klupko dlaka kose ili neke vunice. Međutim, odlučio je da istraži ovu neobičnu pojavu i sazna o čemu je reč. On je, međutim, ubrzo shvatio da nije trebalo da čačka ovu "lopticu".

Kada je prstom dodirnuo tu "dlakavu lopticu," na njegovu nevericu, ona se odmah počela raspadati, otkrivajući mnoštvo sitnih stvorenja koja su počela da jure na sve strane. Scena koja se odigrala pred njegovim očima ličila je na nešto što biste očekivali iz horor filma. Ovaj prizor je možda uznemirujuć za neke čitaoce.

Reč je o koscima Opiliones, koji su poznati i kao zglavkari. Iako podsećaju na paukove, razlikuju se po jako dugim i tankim nogama koje se lako lome. Ova neobična "transformacija" "dlake" u stvorenja događa se verovatno kao način zaštite tokom dana, jer su koscima Opiliones uglavnom aktivni noću.

Bonus video

01:08

NJEN UBOD MOŽE IZAZVATI OTOK, PA ČAK I GUŠENJE! Kurir istražuje najezdu buba u Srbiji: OVO su saveti lekara ako dođe do ujeda

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.