POKUŠAJTE DA ODGOVORITE KOJA OD OVE 3 DEVOJKE JE NAJBOGATIJA: E, ovo je pravi TEST INTELIGENCIJE
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/ininferno_

zagonetka

POKUŠAJTE DA ODGOVORITE KOJA OD OVE 3 DEVOJKE JE NAJBOGATIJA: E, ovo je pravi TEST INTELIGENCIJE

Pokušajte da odgovorite koja od ovih devojaka je najbogatija

Objavljeno: 20:40h

Vreme je da dokažete svoje veštine rešavanja problema i proverite koliko ste dobri u rešavanju mozgalica. Ako želite, možete uključiti i štopericu na telefonu i proverite da li ste u mogućnosti da pronađete odgovor u određenom vremenskom periodu.

Ukrcajte se na zabavno putovanje testiranja sposobnosti svog mozga pomoću raznih zagonetki različitih poteškoća, takmičeći se u svojoj areni znanja i izlazite kao pobednici otkrivajući odgovore. Pitanje je krajnje jednostavno – na ovoj slici vidite tri različite devojke, jedna je sportski obučena, druga nosi majicu i farmerke, a treća se hvali skupocenim vereničkim prstenom. Vaš zadatak je da među njima pronađete onu koja je bogata.

Zagonetka
foto: Printscreen/Instagram/ininferno_

Da bi vam bilo lakše, odgovor je dat na kraju. Sada, pogledajte sliku i dobro se fokusirajte jer na njoj se krije i sam odgovor. Odvojite nekoliko sekundi da pažljivo razmislite. Odgovor bi mogao biti malo izazovan, ali ako možete da identifikujete trik u pitanju, mogli biste ga rešiti za manje od minuta.

Možda je nekima od vas bilo teško. Ali ako otkrijete trik u gornjem pitanju, vaše oči neće videti poteškoću. Jednom pokušajte ponovo sa rešenjem za gornje pitanje ako tek treba da otkrijete pravu bogatašicu. U redu je.. Ako ne možete da pronađete odgovor nakon mnogo truda, ne brinite.

Do rešenja pokušajte da dođete sami.

Bonus video: KVIZ-S06-EP17

29:39

KVIZ-S06-EP17

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.