ZA VEOMA KRATKO VREME SKINULA KILOGRAME POSLE TRUDNOĆE PA PROZVALA DRUGE ŽENE: Nema izgovora za gojaznost (VIDEO)
Žena, Foto: Printscreen Instagram/hkrolande

neverovatno

ZA VEOMA KRATKO VREME SKINULA KILOGRAME POSLE TRUDNOĆE PA PROZVALA DRUGE ŽENE: Nema izgovora za gojaznost (VIDEO)

Ona brzo skinula višak kilograma nakon rođenja drugog deteta a sada kritikuje ostale mame

Objavljeno:

Mnoge žene se drastično ugoje tokom trudnoće, pa se čitavog života teše činjenicom da su tokom jednog perioda života “morale da jedu za dvoje”. Engleskinja Hendan Roland (47) je rešila da ne bude jedna od njih. Naime, ona ima dva sina od 14 i 10 godina. Tokom prve trudnoće nije bila aktivna i prekomerno je jela, a to je rezultiralo viškom kilograma. Kada je drugi put ostala trudna rešila je da život promeni iz korena.

- Tokom prve trudnoće tešila sam se činjenicom da bar imam dete i da moj fizički izgled nije bitan. Međutim vremenom sam počela da zapadam u depresije. Sve je kulminiralo kada sam posle nepune četiri godine ponovo ostala trudna. Tada sam rešila da “probušim kašiku”. Nisam dozvolila da me ubede kako treba da jedem za dvoje i u toj trudnoći sam se ugojila minimalno, a sve sam izgubila tokom rođenja drugog sina. Svega 10 dana pre porođaja i dalje sam aktivno vežbala u teretani - objasnila je ova mama, a o njoj je pisao i San.

Hendan je bila aktivna trudnica koja je često pešačila, išla u teretanu i vežbala tokom trudnoće. Međutim kada je dobila drugu bebu jedva da je nalazila vremena za vežbanje.

- Imala sam dvoje dece, dečaka od nepunih pet godina i novorođenče. Nije imalo nikakvih šansi da nađem vremena da idem u teretanu. I kada bih otišla bar bih hodala po traci. Ipak bila sam uporna. Koristila sam vreme kada mi je suprug kod kuće, a mlađi sin spava. Tako da sam u teretanu išla isključivo u kasnijim večernjim satima. Nema izgovora da ne izgledate dobro i pored dvoje dece - objašnjava Rolandova.

Ona je dosta vremena morala da provodi kod kuće i dok joj sin nije napunio godinu dana osmislila je plan vežbanja kod kuće.

- Koristila sam prsluk u koji sam ubacila 10 kg. tako bih imala dodatno opterećenje. Kad god mogu nosila bih nešto teško stepenicama gore i dole, to su mi bili treninzi snage i mnogo sam pešačila. Nekada sam nosila veličinu 10, pa čak 16, a sada sam se ponovo svela na veličinu 6 do 8. Imam 47 godina i nikada se nisam osećala bolje i više fit, nego sad. Nema izgovora za lenjost i gojaznost, ni kod majki - istakla je ona.

Majke i snajke

48:00

MAJKE-I-SNAJKE-SE05-EP06

(Espreso/Srećna reppublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.