BILA JE NAJPOZNATIJA BEBA 90-IH, A SAD JE OBJAVILA SLIKU POSLE 20 GODINA: Da li je REALNO da je to ONA, koji ŠOK
Džes Smit. beba iz serije Teetabisi, Foto: Prinstcreen/Instagram/j.smith_1995

paŽnja

BILA JE NAJPOZNATIJA BEBA 90-IH, A SAD JE OBJAVILA SLIKU POSLE 20 GODINA: Da li je REALNO da je to ONA, koji ŠOK

Bivša TV zvezda, koja je sada u kasnim dvadesetim, pojavljivala se u svakoj epizodi omiljene dečije serije od 1997. do 2003. godine

Objavljeno:

Džes Smit, milionima ljudi širom sveta poznata je kao beba Sunce iz dečije serije Teletabisi, a nedavno je otkrila da i sama očekuje dete.

Bivša TV zvezda, koja je sada u kasnim dvadesetim, pojavljivala se u svakoj epizodi omiljene dečije serije od 1997. do 2003. godine.

Džes se u sredu oglasila na Instagramu i podelila fotografiju ultrazvuka i napisala: "Kada dva postane tri"

Ona je u dugogodišnjoj vezi sa svojim partnerom Rikijem. Trenutno se bavi administracijom u jednoj osiguravajućoj kući u Medveju.

Džes je rekla za "BBC South East 2015." da je potpuno slučajno dobila svoju ulogu u seriji.

"Bila sam na merenju u bolnici", rekla je, "Mama me je povela i dogodilo se to u isto vreme kada je producent serije došao i želeo da bolnica stupi u kontakt sa njima ako su videli neku nasmejanu bebu".

"Kada je imala18 meseci dobili smo pismo da je izabrana. Bilo je čudno videti je na TV-u", izjavila je ranije njena majka Anji.

Smit je otkrila i da bi njen otac sedeo iza kamera i igrao se igračkama i autićima kako bi je naterao da se kikoće što je na kraju prikazano u seriji.

01:30

DŽIN BEBA ĆE PRAVO IZ PORODILIŠTA U ŠKOLU Pavle se rodio sa 6,5 kila, iznenadio ceo Gornji Milanovac, doktora i rođenu majku

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.