STANITE ISPRED OGLEDALA I VIDITE U KOM POLOŽAJU STOJITE: Otkrićete neverovatnu stvar o VAŠOJ LIČNOSTI
Stav, Foto: Printscreen Pinterest/jagranjosh.com

saznajte

STANITE ISPRED OGLEDALA I VIDITE U KOM POLOŽAJU STOJITE: Otkrićete neverovatnu stvar o VAŠOJ LIČNOSTI

Pogledajte u kom stavu stojite i saznajte šta se krije duboko u vama

Objavljeno:

Da li ste znali ovu zanimljivu činjenicu da položaj nogu otkriva vašu ličnost? Šta vaš položaj govori o vama? Da li stojite sa nogama paralelnim jedna sa drugom? Da li stojite sa blago rastavljenim nogama? Držite li jednu nogu napred? Stojite li prekrštenih nogu?

Stanite u svoj uobičajeni položaj ispred ogledala i u nastavku saznajte šta baš taj položaj može sve da otkrije o vama.

Test
foto: Printscreen Pinterest/jagranjosh.com

1. Stojeći položaj sa nogama paralelnim jedna sa drugom

Ako stojite sa nogama paralelnim jedna pored druge, vaše osobine ličnosti otkrivaju da ste pokorni, pune poštovanja i da ste prijatni. Možda je manje verovatno da ćete se potvrditi ili preuzeti odgovornost, a možda ćete radije slediti vođstvo drugih. Međutim, to ne znači da ste slabi ili da vam nedostaje samopouzdanja. Možda jednostavno imate drugačiji način izražavanja svoje moći i autoriteta.

Često se činite da ste podložni ili poštovani prema drugima. Možda je manje verovatno da ćete govoriti ili se ne slagati sa drugima. Možda je veća verovatnoća da ćete se složiti sa gomilom. Često pokazujete poštovanje prema autoritetima. Možda je veća verovatnoća da ćete poštovati pravila i poštovati naređenja. Možda je manje verovatno da ćete osporiti autoritet.

Verovatnije je da ćete napraviti kompromis i pronaći zajednički jezik. Možda je manje verovatno da ćete se svađati. Iako ste takođe taktični i diplomatski. Pažljivo birate reči i izbegavate da kažete bilo šta što bi moglo da uvredi ili uznemiri druge. Više volite da budete objektivni i nepristrasni. Možda ćete verovatnije razmotriti sve strane problema pre nego što donesete odluku. Manje je verovatno da ćete dozvoliti da vam lična osećanja pomute rasuđivanje.

Ključne osobine ličnosti: Pokoran, prijatan, pun poštovanja, neutralan, smiren, organizovan, ljubazan, savestan, skroman i od poverenja.

Negativne osobine ličnosti: Pokorni, Uzdržani, Stidljivi, Nenametljivi, Konformni

Pozitivne osobine ličnosti: uravnotežen, smiren, uredan, ljubazan, promišljen

2. Stojeći položaj sa blago rastavljenim nogama

Ako stojite sa blago rastavljenim nogama, vaše osobine ličnosti otkrivaju da se nosite sa samopouzdanjem. Možda ćete biti uporni u načinu na koji govorite svoje misli. Možda je veća verovatnoća da ćete preuzeti odgovornost i donositi odluke. Manje je verovatno da ćete biti zastrašeni od drugih. Takođe možete izgledati kao da ste dominantni i da imate kontrolu.

Možda je veća verovatnoća da ćete stajati na svom mestu i braniti svoju poziciju. Možda je manje verovatno da ćete odustati od izazova. Skloni ste da zadržite otvorenu i pristupačnu ličnost. Možda ćete voleti da uspostavite kontakt očima i da se osmehnete. Možda retko izgledate zatvoreno ili čuvano. Takođe možete izgledati moćno, impozantno i ubedljivo svojom suptilnošću.

Veća je verovatnoća da ćete zauzeti mnogo prostora. Ne volite da izgledate ranjivo ili slabo. Prirodno odišete udobnom i opuštenom osobom. Verovatno ćete stajati ispravljenih ramena i podignute glave. Teško je uhvatiti da se osećate nervozno ili uznemireno.

Ključne osobine ličnosti: samouveren, autoritativan, siguran, otvoren, čvrst, uravnotežen, moćan, asertivan, proaktivan i dominantan.

Negativne osobine ličnosti: Nervozan, Nesiguran, Neudoban, Nesiguran, Neasertivost

Pozitivne osobine ličnosti: Otvoren, Pristupačan, Poverljiv, Udoban, Bezbedan

3. Stojeći položaj sa jednom nogom napred

Ako stojite sa jednom nogom napred, vaše osobine ličnosti otkrivaju da ste avanturistički raspoloženi i da uvek tražite nova iskustva. Ne plašite se da isprobate nove stvari, čak i ako su izvan vaše zone udobnosti. Često vas privlače putovanja, ekstremni sportovi i druge aktivnosti koje nude osećaj uzbuđenja i izazova. Vi ste radoznali. Uvek postavljate pitanja i tražite nove informacije.

Radoznali ste o svetu oko sebe i želite da naučite što više možete. Možda će vas privući karijere u istraživanju, obrazovanju ili drugim oblastima koje zahtevaju žeđ za znanjem. Vi ste kreativni. Možete videti svet na nove i drugačije načine. Često ste dobri u iznalaženju novih ideja i rešenja problema. Možda ste zainteresovani za umetnost, muziku, pisanje ili druge kreativne aktivnosti.

Vi ste empatični što vam pomaže da razumete i povežete se sa osećanjima drugih. Često ste dobri u slušanju i pružanju podrške drugima. Možda će vas privući karijere u socijalnom radu, savetovanju ili profesijama koje vam omogućavaju da pomažete drugima. Vi ste optimisti. Imate pozitivan pogled na život. Verujete da će stvari na kraju uspeti, čak i ako su trenutno teške situacije. Često ste dobri u tome da vidite srebrnu liniju u svakoj situaciji.

Ključne osobine ličnosti: pristupačan, angažovan, pažljiv, otvoren, samouveren, asertivan, energičan, optimističan, proaktivan i avanturistički raspoložen.

Negativne osobine ličnosti: Nestrpljiv, Agresivan, Asertivan, Dominantan, Impulsivan

Pozitivne osobine ličnosti: samopouzdanje, izlaznost, preuzimanje inicijative, liderstvo, proaktivnost

4. Stojeći položaj sa prekrštenim nogama

Ako stojite prekrštenih nogu, vaše osobine ličnosti otkrivaju da ste često rezervisani ili introvertni. Manje je verovatno da ćete govoriti u grupama ili započeti razgovore. Takođe je verovatnije da ćete svoje misli i osećanja zadržati za sebe. Međutim, to ne znači da možda zavisite od drugih u borbi u svojim bitkama.

Naprotiv, vi ste takođe nezavisni i samopouzdani. Manje je verovatno da će vam trebati odobrenje drugih ili da ćete pratiti gomilu. Takođe je verovatnije da ćete ići svojim putem i raditi stvari na svoj način. Često vam se može činiti da vam je udobno i opušteno. Ako ste možda zainteresovani za razgovor dok istovremeno procenjujete situaciju ili osobu, možete stajati opuštenih ramena i ruku sa strane sa prizvukom osmeha.

Takođe možete zaštititi sebe i svoj lični prostor. Manje je verovatno da ćete dozvoliti drugima da vam se previše približe fizički ili emocionalno. Takođe je veća verovatnoća da ćete biti na oprezu ili da se osećate ugroženo u novim ili nepoznatim situacijama. Pažljivi ste i fokusirani. Veća je verovatnoća da ćete slušati šta drugi govore i postavljati pitanja.

Ključne osobine ličnosti: Rezervisan, introvertiran, siguran, miran, staložen, promišljen, nezavisan, voli svoju privatnost, lako utiče na druge i brani se.

Negativne osobine ličnosti: Zatvoren, nepristupačan, nepoverljiv, nesiguran, odbrambeni stav

Pozitivne osobine ličnosti: udoban, siguran, pod kontrolom, smiren, pažljiv.

Majke i snajke

48:09

MAJKE-I-SNAJKE-SE05-EP04

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.