UDALA SE ZA 36 GODINA STARIJEG MILIJARDERA I RODILA MU DETE: Danas proživljava PAKAO - godine su najmanji PROBLEM
Ksenija Deli, Foto: Printscreen/Instagram/soudiofarabia

NEVEROVATNO

UDALA SE ZA 36 GODINA STARIJEG MILIJARDERA I RODILA MU DETE: Danas proživljava PAKAO - godine su najmanji PROBLEM

Razlika od 36 godina i bogatstvo Egipćanina učinili su da malo ko veruje da se radi o braku iz ljubavi

Objavljeno:

Ksenija Deli (32) se proslavila učešćem u spotu Džastina Bibera "What do u mean". Veliku popularnost stekla je na društvenim mrežama, a još veću nakon što je objavila da se udala za egipatskog biznismena Osamu Fati Rabaga Al Šarifa koji ima 68 godina. Ipak, to ih nije sprečilo da osnuju porodicu. Osam i Ksenija su roditelji devojčice.

Ksenija često objavljuje fotografije sa suprugom, ali dobija prilično oprečne komentare. Ljudi masovno pišu da Osam izgleda kao da joj deda, da ona glumi zaljubljenu ženu, a sve kako bi mogla da uživa u luksuzu. Ksenija nije ni slutila koliki će gnev naroda navući na sebe. Kada je jednom prilikom napisala da su joj suprug i ćerka ostvarenje snova, svima je za oko zapao komentar sa najviše lajkova: "Dva tvoja najveća sna su tvoje dete i tvoj novac. Jednostavno je, nema ljubavi, samo novac i popularnost i ti to znaš".

Ksenija i Osam su se venčali 2016. godine, a svadbena proslava vredna milion evra održana je na Santorniju u vinariji s pogledom na more. Ceremoniji je prisustvovalo oko 150 gostiju, a torta je bila visine preko jednog metra. Ksenija danas ima više od 730.000 pratilaca na Instagramu, gde se redovno hvali životom na visokoj nozi. Postoji još ovakvih parova koji su uprkos razlici u godinama doživeli ljubav.

BONUS VIDEO:ZA PEJU SAM SE UDALA SAMO IZ JEDNOG RAZLOGA! Zlata Petrović otkriva zašto se je stupila u Brak sa poznatim voditeljem

01:25

ZA PEJU SAM SE UDALA SAMO IZ JEDNOG RAZLOGA! Zlata Petrović otkriva zašto se je stupila u Brak sa poznatim voditeljem

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.