KUM JE USRED VENČANJA ODRŽAO ZDRAVICU, A ZBOG 1 REČI MLADA JE POBELELA: Otkrio je veliku tajnu, nastao muk u sali
Zdravica na venčanju, Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

ŠTA JE OVO?!

KUM JE USRED VENČANJA ODRŽAO ZDRAVICU, A ZBOG 1 REČI MLADA JE POBELELA: Otkrio je veliku tajnu, nastao muk u sali

Došao je red i da mladoženjin najbolji drug, kao kum održi zdravicu

Objavljeno:

Venčanje bi trebalo da bude najsrećniji dan kada dvoje ljudi slave svoju ljubav, ali ponekad se događa i da dugo skrivane tajne najzad isplivaju na površinu. Upravo to se desilo jednoj nevesti koja je mislila da je njen dragi ni u snu nikada ne bi prevario, a za njima je bilo mnogo godina ljubavi. Najzad je kucnuo i taj čas da mu postane supruga.

Blistala je u venčanici koju je birala mesecima, dok su im gosti neizmenično čestitali. Došao je red i da mladoženjin najbolji drug, kao kum održi zdravicu koju je započeo ovim rečima.

- Moj najbolji drug je poznat kao najveći zavodnik i Don Žuan. Sećam se kada nam je svima iz društva slao lančane poruke na kojima je u vidu grafikona beležio svoja se*sualna iskustva koje je imao. Nekada ih je bilo i više u toku jednog dana, pa je moralo da se prikaže u vidu crteža. Druže, što si ludovao, ludovao si! Znaj da više nisi ni u Pekingu, niti na Tajlandu, Vijetnamu ili Kambodži. Znamo da niko ne može da se meri sa tvojim zavodničkim i se*sualnim podvizima, ali vreme je da uploviš u mirnu luku, živeli - završio je kum, a o tome je pisao i San.

Nevesta je stajala kao ukopana, vidno oblivena hladnim znojem. Mnogi su aplaudirali i ovo su shvatili kao duhovitu opasku, ali ovoj ženi nije bilo ni najmanje smešno, a sutradan je pojasnila i zbog čega.

- Radi se o tome da je moj suprug u vreme svih tih putovanja po svetu već bio u vezi sa mnom! Prolazio je kroz psihičku krizu zbog posla i predložila sam mu da uzme pauzu i otputuje. Sećam se da sam upravo ja bila ta koja je pristala na činjenicu da će on sam putovati po svetu, a najviše po Aziji narednih šest meseci. Jednom prilikom sam mu se i pridružila i to dok je bio u Vijetnamu, na tri nedelje, koliko sam imala odmor. Preostalih pet meseci je proveo sam, redovno smo se čuli putem video poziva i to je delovalo kao da je učvsrtilo našu vezu - objasnila je ova žena koje je bila tek jedan dan u braku.

Ona nikada nije ni posumnjala da ju je partner na putovanjima varao sa kim je stigao.

- Jedva sam pregurala dan venčanja. Sutradan ujutru sam ga pitala da li je to tačno. U početku je negirao, ali onda je priznao da me je tokom tih pet meseci prevario sa čak 10 žena i to ne verujem da je bila jedna noć u pitanju. Rekao mi je da se ni za jednu nije emotivno vezao i da je to uvek bio samo čist se*s, pošto je to bila “biološka potreba, a ja nisam bila tu”. Sada mi se zaklinje na vernost, ali ne znam mogu li da mu verujem posle svega - zavapila je ona.

Komentari su odmah usledili.

- Veoma ružan način da saznate za njegove brojne prevare, sudbina će pokazati.

- Moguće je da se on “iživeo”, kako se kaže, pa će se smiriti u braku, ali ne kaže se džabe jednom švaler, uvek švaler.

- Najverovatnije vas je najviše pogodila činjenica da to nikada niste ni posumnjali, kao i broj žena sa kojima je bio.

Bonus video

02:02

OGNJEN AMIDŽIĆ OTKRIO REAKCIJU KADA JE SAZNAO DA POSTAJE PONOVO OTAC! Voditelj obelodanio: Zakazano je venčanje, ali sa malo ljudi

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.