DOŠAO U SALON KAO JEDAN ČOVEK, A IZAŠAO KAO POTPUNO DRUGI: Nakon šišanja skroz NEPREPOZNATLJIV, AU (VIDEO)
Muškarac se šiša, Foto: printscreen/tiktok/ regalgentleman

KAKVA PROMENA

DOŠAO U SALON KAO JEDAN ČOVEK, A IZAŠAO KAO POTPUNO DRUGI: Nakon šišanja skroz NEPREPOZNATLJIV, AU (VIDEO)

Muškarac koj se skroz zapustio, nakon šišanja nov čovek.

Objavljeno:

Za one koji žele neke promene na bilo kom polju, obično kreću od kose. Žene u tome prednjače jer odlazak kod frizera često znači da žele veću promenu na emotivnom ili profesionalnom polju, naravno ima i onih koje jednostavno žele da drugačiju frizuru. Kod muškaraca je to ređa situacija jer oni uglavnom neguju manje zahtevne stilove koji ne zahtevaju velike promene. Ipak, ima i onih koji i te kako žele da vide sebe u drugom izdanju i da promene nešto.

Momak je objasnio kako ga je obuzela lenjost i da je želeo promenu.

Iako je Šon godinama unazad puštao kosu i bradu i delovao poput pećinskog čoveka, ipak je odlučio da ode kod frizera i napravi neku transfomaciju. Ovo doduše nije prvi put da radi promenu na sebi jer je već jednom, kako je rekao, to učinio za vreme studija, ali ovog puta kosu i bradu pušta već 3 i po godine. Došavši kod frizera i barbera on je pokazao šta želi od frizure na fotografiji, a onda se zavalio u fotelju i ostavio je čoveka da radi svoj posao.

Šišanje, Frizer
foto: printscreen/tiktok/ regalgentleman

- Veoma je zabavno kako sam se odlučio na promenu. Mama je rekla da bi volela da se oslobodim brade dok joj je kosa bila sasvim ok.Takođe, imam venčanje najboljeg druga za par nedelja pa su se šalili kako su voljni da me ošišaju- rekao je mladić frizeru kroz smeh, nakon što ga je pitao odakle motiv za promenu.

Pošto mu je skratio kosu, prešao je na bradu koju je začas obrijao, a onda ju je stilizovao onako kako je momak zatražio. Šon je izgledao potpuno drugačije i daleko atraktivnije nego kada je ušao u salon. Među komentarima je bilo podeljenih mišljenja, međutim, mnogi su rekli da momak deluje daleko mlađe i da sada zaista lepo izgleda.

@regalgentleman The BIGGEST haircut transformation we’ve ever done on the channel! Sean wanted his long hair and beard gone! #haircut #beard #menshaircut #newhaircut #transformation #menshair #beardshave #hairtransformation ♬ Calm LoFi song(882353) - S_R

- To je bila greška.

- Skinuo ti je 10 godina. Odličan posao.

01:30

CECIN FRIZER STEVAN ULAZI U RIJALITI BAR?! Nekadašnji pobednik Parova otkrio koje uslove očekuje od PRODUKCIJE

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.