U ŠKOLI SU JE NAZIVALI RUŽNIM PAČETOM, A DANAS BALAVE ZA NJENIM IZGLEDOM: Objavljuje VRUĆE fotke i zarađuje LEPOTOM
April Opal, Foto: Printscreen/Instagram/itsaprilopal

kakva transformacija!

U ŠKOLI SU JE NAZIVALI RUŽNIM PAČETOM, A DANAS BALAVE ZA NJENIM IZGLEDOM: Objavljuje VRUĆE fotke i zarađuje LEPOTOM

Ejpril Opal (18) je devojka iz severne Engleske koja tek što je završila srednju školu koje se seća samo po neprijatnosti.

Objavljeno:

Naime, ona je bila dobar đak, a uglavnom je nosila džempere, košulje, i garderobu koju bi sada opisali kao isključivo staromodnu. Kosu je uvek nosila vezanu, dok je imala i dioptrijske naočare primetno veće dioptrije. Uz to je nosila i protezu, a nije bila prilično ni druželjubiva. Sve ovo lako je dovelo do toga da postane ona koja je najviše ogovarana, vređana i ismevana.

- Nazivali su me “zaista ružnim detetom”, tako da sam vremenom to prihvatila. Često su isticali kako sam “generalno ružna osoba” i pomirila sam se sa time da se definitivno neću nikome nikada sviđati - započinje svoju priču Opalova, a o njoj je pisao i San.

Ejpril je bila i veoma dobar đak, tako da joj se po završetku srednje škole smešila stipendija za Kembridž ili Oksford i to na studijama o proučavanju matičnih ćelija. Bilo je veoma izvesno da će mlada Opalova da postane naučnica koja će se baviti proučavanjem iz oblasti matičnih ćelija. Taman kada su svi iz njene porodice najzad odahnuli, desilo se nešto neočekivano.

April Opal
foto: Printscreen/Instagram/itsaprilopal

Naime, Ejpril je skinula naočare, protezu, glomazne džempere i košulje i rešila da svoju lepotu istakne u prvi plan. Svetla reflektora su joj prijala, a nije joj bilo strano ni da se slika u oskudnom donjem vešu, što joj je postalo deo dnevne rutine. Ona je tako u rekordnom roku zamenila razmišljanja o dugotrajnoj studiji na prestižnim svetskim univerzitetima za OnlyFans nalog. Naklonost muške populacije joj je veoma prijala, pa je oberučke prihvatila da objavljuje provokativan sadržaj na ovoj platformi, kao i na Tik-Toku i Instagramu.

Ova dama se na Instagramu predstavlja pod parolom: “Znam šta tražite ovde”, a potom sledi serijal njenih fotografija gde je tek delimično obučena.

- Na desetine hiljada pratilaca imam što na Instagramu, što Tik-toku. Ljudi neprestano komentarišu moj izgled, ali u najpozitivnijem smislu. Pošto sam navikla da me u detinjstvu omalovažavaju samo čekam kada će mi neko napisati da se šalio i da zapravo uopšte ne izgledam dobro, ali to se još uvek nije desilo. Već imam gomilu obožavalaca i onih koji su pretpaćeni na moj kanal. Dobila sam i mnoštvo bračnih ponuda od muškaraca koje nikada nisam videla. Zarada je fantastična, a trenutno najviše putujem. Obišla sam Tajland i Australiju, a od novca koji budem zarađivala planiram da ulažem u nekretnine. Razmišljam i da se penzionišem sa 30 godina - objasnila je Opalova.

BONUS VIDEO:OKO MENE SVE MUŠKE AJKULE Branka Blek Rouz u moru POTPUNO GOLA, a zbog jednog se plaši da će je IZBACITI sa plaže

04:42

OKO MENE SVE MUŠKE AJKULE Branka Blek Rouz u moru POTPUNO GOLA, a zbog jednog se plaši da će je IZBACITI sa plaže

(Espreso/republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.