ZBOG SARE SE RODILO VIŠE OD 150 BEBA: Postavila IZAZOV za INTIMNE ODNOSE, svaki MUŠKARAC joj je ZAHVALAN
Ilustracija, Foto: INSTAGRAM/SCREENSHOT/NOTTHEWORSTMOM

IZAZOV VEKA

ZBOG SARE SE RODILO VIŠE OD 150 BEBA: Postavila IZAZOV za INTIMNE ODNOSE, svaki MUŠKARAC joj je ZAHVALAN

Sara ostavila je izazov kom su se odazvale mnoge mlade žene

Objavljeno:

Sara Bakli je 36-godišnja influenserka iz Las Vegasa koja ima podkast i hiljadama ljudi dele savete za buđenje strasti među partnerima. Stekla je veliku popularnost kada je u januaru 2021. godine objavila izazov. Zadatak je bio da supružnici imaju intimne odnose sedam dana uzastopno, a čini se da ni sama nije slutila šta će se dogoditi. Zahvaljujući njoj, rođeno je čak 150 beba!

"Pripremite se mentalno, fizički, duhovno, šta god da treba da uradite, kako biste se posvetili nedelji strasti. Moj savet je bio da pokušavate da imate odnose svaki dan... Zatim da između odnosa šaljete poruke, šaljete slike", rekla je Sara, ističući da je savetovala da se muškarcima govori da su dobri očevi i muževi.

Porodilište, Roditelji
foto: Profimedia

Izazov je postao viralan, a Sarin inboks postao je preplavljen fotografijama pozitivnih testova na trudnoću, a kasnije i fotkama dece. Sara kaže da postoji 150 beba u osam različitih nacija, od koji su desetak blizanci. Takođe, ona veruje da ih je više i da bi realan broj rođenih beba bio sigurno 200. Bebe se zovu "Sarini mališani" i imaju svoju stranicu na Instagramu, ali Sara naglašava da joj nikada nije bio cilj povećanje nataliteta.

"Nisam navela da treba da koriste kontracepciju, jer nisam mislila da moram", našalila se za Sara u izjavi za novinare. Istakla je da bi jednog dana volela da ima fotografije sa svim mališanima. Na pitanje kako je došla na ideju da pokrene baš ovaj izazov, Sara je rekla da je sve krenulo iz lične priče, nakon razgovora sa partnerom o buđenju strasti.

Bonus video:

OVO SU MAMA I DŽIN BEBA OD 6,5 KG IZ GORNJEG MILANOVCA Pokušala da se porodi prirodno, pa ostala u ŠOKU: Ovo je retkost!

00:30

OVO SU MAMA I DŽIN BEBA OD 6,5 KG IZ GORNJEG MILANOVCA Pokušala da se porodi prirodno, pa ostala u ŠOKU: Ovo je retkost!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.