ZVEZDA ONLY FANS-A ZGRĆE PARE, A KAD ČUJU OVAJ PODATAK O NJOJ, PLAĆAJU JOJ DUPLO VIŠE: Muškarci se ODMAH PRIME
Zvezda Only fansa promenila identitet, Foto: Printscreen/instagram/lexilucksofficial

priznanje

ZVEZDA ONLY FANS-A ZGRĆE PARE, A KAD ČUJU OVAJ PODATAK O NJOJ, PLAĆAJU JOJ DUPLO VIŠE: Muškarci se ODMAH PRIME

Leksi je, kako sama ističe, uložila preko 200.000 funti (254.600 dolara) u niz plastičnih operacija i kozmetičkih procedura koje su joj pomogle da dođe do toga da sada zarađuje 60.000 funti (76.423 dolara) godišnje na OnlyFans sajtu

Objavljeno:

Rođena i odrastala u okvirima strogog katoličkog vaspitanja, propatila kroz detinjstvo prožeto krivicom zbog sopstvenog seksualnog identiteta, Leksi Luks krenula je na skupo putovanje transformacije.

Naime, Leksi Luks, čije je pravo ime Aleksandra Brec, rođena je kao muškarac. Tokom detinjstva je shvatila da je njen identitet nije u skladu sa polom određenim pri rođenju. U odraslom dobu odlučuje da krene u tranziciju koja između ostalog uključuje promenu pola, promenu imena i usvajanje novih ličnih zamenica.

Leksi je, kako sama ističe, uložila preko 200.000 funti (254.600 dolara) u niz plastičnih operacija i kozmetičkih procedura koje su joj pomogle da dođe do toga da sada zarađuje 60.000 funti (76.423 dolara) godišnje na OnlyFans sajtu. Pored toga, ona takođe vodi sopstvenu burleska kompaniju.

Leksi je postala pravi je "zaluđenik" i maher u izvođačkim umetnostima.

Lkeis
foto: Prinstcreen/Instagram/lexilucksofficial

Živi na Long Biču, uživa u svakodnevici i bez napora kanališe sve "uloge" u kojima uživa.

00:41

MILICA DABOVIĆ OTVORILA ONLYFANS! U Pulsu Srbije o posledicama na njeno dete: Gole slike će imati deca u školi, a to je okrutno!

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.