MAJKU JE PROBUDIO VRISAK DETETA U 4 UJUTRU: U KUPATILU se MODRO GUŠILO, a SVE zbog NJENE GREŠKE (FOTO)
Dete, Foto: Printscreen/Instagram/tinyheartseducation

šok

MAJKU JE PROBUDIO VRISAK DETETA U 4 UJUTRU: U KUPATILU se MODRO GUŠILO, a SVE zbog NJENE GREŠKE (FOTO)

Priča o dvogodišnjaku će vas naterati na ražmišljanje o običnim premetima iz kuće

Objavljeno: 19:29h

Predmet koji često koristimo dok se kupamo a ne razmišljamo o potencijalnom riziku koji može da napravi po nekog člana naše porodice, glavni je akter ove neverovatne priče.

Podeljeno na stranici za edukaciju o prvoj pomoći za bebe i decu TinyHearts Education, koju vodi bivša bolničarka Niki Jurcutz, neimenovana mama je ispričala užasan niz događaja koji uključuje malog Arčija.

Prisetila se da ju je iznenada probudio u 4 sata ujutro vrisak njenog najstarijeg sina kako trči niz hodnik do njene spavaće sobe. Četvorogodišnjak je vikao da je njegov mlađi brat Arči "u kupatilu i potrebna mu je hitna pomoć", napisala je mama.

Dete progutalo čep za odvod
foto: Printscreen/Instagram/tinyheartseducation

Iako se Arči nikada ranije nije sam popeo u kadu, uspeo je da podigne stolicu pored nje i da se popne unutra pre nego što je otvorio slavinu. Čep je bio u odvodu, dakle, kada je bila zapušena i uskoro je voda prepunila kadu i voda je curela na sve srane - prenosi The Sun.

„Najstrašniji deo i nešto zbog čega se osećam duboko traumatizovano je to što je on očigledno pokušavao da izađe neko vreme, odustao je i bio je umoran“, nastavila je Arčijeva mama.

Dete koje je progutalo čep
foto: Printscreen/Instagram/tinyheartseducation

„Kleknuo je na kolena i zaspao u vodi.

Nije mogla da podnese razmišljanje o tome šta bi se moglo dogoditi u drugačijem scenariju.

„Da se ​​naše starije dete nije probudilo, ne mogu ni da pomislim šta bismo ujutru zatekli", napisala je ona, objašnjavajući da je njena spavaća soba bila na drugom kraju kuće od kupatila.

"Odveli smo Arčija kod medicinskog profesionalca i hvala Bogu da je potpuno dobro! Još nekoliko minuta i ovo bi mogla biti sasvim druga priča", rekla je majka sa olakšanjem.

Sada je postavila bravu na vrata kupatila i čep je u zaključanom ormanu.

"Molila je roditelje da drže čepove za kade bezbedno van domašaja mališana, rekavši da je, kad god su je pitali zašto je to neophodno, podelila Arčijevu priču.

BONUS VIDEO:ŠTA ZNA DETE ŠTA JE KILIMANDŽARO? Mali Ognjen (5) popeo se na najviši afrički vrh i UŠAO U ISTORIJU ALPINIZMA: Nisam se uplašio

08:58

ŠTA ZNA DETE ŠTA JE KILIMANDŽARO? Mali Ognjen (5) popeo se na najviši afrički vrh i UŠAO U ISTORIJU ALPINIZMA: Nisam se uplašio

(Espreso/najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.