STJUARDESA PRIZNALA AFERU SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Njegova žena ih je UHVATILA NA DELU, počela da VRIŠTI na sav glas
Stjuardesa, Foto: Profimedia

ispovest

STJUARDESA PRIZNALA AFERU SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Njegova žena ih je UHVATILA NA DELU, počela da VRIŠTI na sav glas

Prema njenim rečima odmah su se zaljubili i započeli strastvenu vezu

Objavljeno: 16:34h

Ljubavna afera sa oženjenim muškarcem pre ili kasnije može da dovede do problema. Kako je ispričala jedna britanska stjuardesa, ceo život joj se okrenuo naopako nakon što je otkrivena njena veza sa oženjenim čovekom. Kako je ljubavnoj terapeutkinji ispričala ova žena, svog ljubavnika je upoznala deset godina ranije.

Stara ljubav

Prema njenim rečima odmah su se zaljubili i započeli strastvenu vezu. Međutim, ona je dobila ponudu da se zaposli kao stjuardesa što je dovelo do kraha njene veze.

Prevara
foto: Rafal Strzechowski / Free / Profimedia

- Ni on ni ja nismo želeli kraj, jednostavno se dogodilo. Zbog brojnih obaveza na poslu kao i činjenice da često nisam bila ne u našem gradu, već ni u zemlji naša romansa se raspala. On je ubrzo pronašao utehu u drugoj devojci, ona je zatrudnela i venčali su se - ispričala je ova stjuardesa.

Dok je ona gradila karijeru on je dobio još jedno dete. Međutim, sudbina je htela da se njena majka teško razboli zbog čega je morala privremeno da se vrati u rodni grad i ostavi posao po strani.

- Za razliku od moj bivšeg dečka koji ima dve ćerke od tri i šest godina ja se nikad nisam udavala i nemam decu. Zbog majčine bolesti odustala sam od glamuroznog života stjuardese i došala da brunem o njoj. Jedne večeri bila sam u provodu sa drugaricama kad sam slučajno naletela na njega. Obradovao se i dogovorili smo se da se nađemo na kafi i ispričamo - rekla je u svojoj ispovesti ona.

Međutim, ubrzo su se probudile stare emocije i oni su ušli u vezu.- Niko ne planira da započne aferu sa oženjenim čovekom jednostavno se dogodilo. Priznao mi je da je nesrećan u braku, da me nikad nije zaboravio. Intimni odnosi bili su čak i bolji nego što sam se sećala. Jedne večeri parkirao je svoj kombi i ušli smo u zadnji deo da vodimo ljubav. Odjednom se niotkud pojavila njegova žena koja je lupala po vratima. Kad je ugledao pobeleo je kao kreč. Ona je vrištala, psovala i vikala na njega i mene dok je on sve ćutke podnosio. Potom je sela u svoj auto i odvezla se, a on me je dovezao do kuće i rekao da će sve srediti - ispručala je stjuardesa.

Zavođenje, Ljubav, Žena, Muškarac, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Međutim, nedelju dana kasnije on je kratko pozvao i saopštio joj da prekidaju vezu jer njegova žena preti da nikad više neće videti decu ako nastavi aferu sa stjuardesom.

- Plašim šta je ona spremna da uradi. Videla sam histeriičnu ženu i po njegovim rečima ona je spremna na sve samo da ga kazni za preljubu. Bojim se posledica i po njega i po sebe - dodala je ona.

Previsoka cena

Ljubavna terapeutkinja ne spori da je ovaj čovek vrlo važan za stjuardesu, ali da je cena koju treba da plati previsoka za njega i da nije spreman na to.

- Čak i da vas voli kako vam je govorio cena koju treba da plati i da ne viđa decu za njega je očigledno previsoka i ne želi da pristane na to. Umesto da lupate glavu šta će biti pozovite ga i iskreno porazgovarajte s njim. Ako nije spreman da ostavi ženu koju ne voli zbog dece onda je to njegova odluka koju morate da prihvatite i poštujete. Za vas je bolje da znate istinu nego da sedite kod kuće, gledate u telefon i zavaravate se kako će s eon jednog dana javiti - poručila je terapeutkinja.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.