IMALI SU SE*S U MAGNETNOJ REZONANCI, A SAD JE OBJAVLJEN I SNIMAK: Sve se VIDI, gledaćete u ČISTOJ NEVERICI (VIDEO)
Snimak, Foto: Printscreen/tviter/Pluton

šok

IMALI SU SE*S U MAGNETNOJ REZONANCI, A SAD JE OBJAVLJEN I SNIMAK: Sve se VIDI, gledaćete u ČISTOJ NEVERICI (VIDEO)

Trebalo je da Jup i ona imaju odnos u misionarskom položaju unutar mašine, ali ona je imala drugačiju ideju

Objavljeno:

Ida Sabelis i njen dečko Jup još su se 1991. odlučili na intiman odnos na magnetnoj rezonanci. I to s razlogom! Iako se sam čin u skeneru dogodio pre nešto više od 30 godina, ponovno je zainteresovao javnost, posebno nešto mlađu populaciju, koja je podsetila na ovu priču na društvenim mrežama. Zahvaljujući istraživaču Menku Viktoru van Andelu, danas imamo snimak, a kasnije i detaljna otkrića onoga što se događa između dvoje ljudi tokom intimnog odnosa. Inače, Ida je u mladosti bila veliki borac za ženska prava i žarko je želela pomoći u razumevanju ženskog tela u medicini. Trebalo je da Jup i ona imaju odnos u misionarskom položaju unutar mašine, ali ona je imala drugačiju ideju.

- To je poza koja me gotovo i ne oduševljava - rekla je nakon čega su u pozi "kašika" završili na skeneru. Kasnije, 1999. godine, sprovedeno je detaljnije istraživanje u “British Medical Journalu”, kog i danas svakog meseca čitaju hiljade ljudi.

Dugo je vladalo verovanje da muški penis ide ravno u vaginu i izlazi na isti način. Time se vodio i slikar Leonardo da Vinči koji je nekoliko vekova ranije, tačnije 1492. godine, na svojim crtežima vaginu prikazao kao pravi cilindar.

No, magnetna rezonanca pokazala je da “penis ima oblik bumeranga”, što znači da se savija prema obliku ženskog tela, a da muškarca ne boli tokom erekcije. Nakon Ide i Jupa, kasnije je sprovedeno još nekoliko eksperimenata intimnog odnosa u magnetnoj rezonanci. U pitanju su bili volonteri stariji od 18 godina koji su mogli odustati bilo kada. Kao što je Ida istakla tokom nedavnog intervjua, niko osim Jupe i nje nije mogao završiti test bez upotrebe viagre.

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

(Espreso/republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.