POBEGLA GLAVOM BEZ OBZIRA SA SVOG VENČANJA JER JE PORODICA OBRUKALA: Uništili su me, a molila sam ih da to NE RADE
Ilustracija, Foto: Profimedia

šok

POBEGLA GLAVOM BEZ OBZIRA SA SVOG VENČANJA JER JE PORODICA OBRUKALA: Uništili su me, a molila sam ih da to NE RADE

Ispovest ove mlade šokirala je celu Srbiju

Objavljeno:

Mlada je ispričala da je ostala slomljenog srca nakon što su je roditelji ponizili fotografijama iz mlađe dobi - čak je u govoru nazvali "gospođa svinja".

Dan venčanja treba da bude jedan od najlepših u životu mlade. Nažalost, jedna shrvana nova supruga otkrila je da joj je porodica potpuno upropastila njen poseban dan tako što je podelila njene slike sa gostima - nešto što ih je posebno zamolila da ne rade. Ali to nije sve. Naime, njena porodica ju je pred svima nazivala pogrdnim imenima, prenosi Miror.

U strahu da bi njena porodica mogla pomisliti da je smešno prikazivati ​​njen ponižavajuće slike iz mlađih dana kada je imala višak kilograma i da će zbog toga biti ismijavana, istaknula je da se takve slike ne prikazuju i naglasila koliko bi je to uznemirilo. Uprkos toj molbi, njeniroditelji su mislili da bi to bilo zabavno i rekli su da ne bi trebala biti jedina koja se zabavlja na svom venčanju, ali su obećali da neće prikazivati ​​takve slike.

Mlada, Kosa, Brineta
foto: Printscreen TikTok/alexbrownhair

Međutim, izgledalo je da nisu marili za sreću svoje ćerke i išli su protiv njenih želja, rugajući se njenom prethodnom izgledu, pokazujući njene slike u kupaćem kostimu, kako jedu brzu hranu i pravi smešne face, neposredno pre nego što su održali govor na velikom danu.

Da stvar bude gora, slike njenog novog muža bile su simpatične i nisu izazvale istu okrutnu reakciju njihovih gostiju kao ona. „Moje su bile ponižavajuće i odvratne u svakom pogledu“, otkrila je u objavi na Redditu.

„Svi su počeli da se smeju. Činilo mi se kao da proživljavam traumu iz vremena kada sam bila tinejdžerka i ljudi bi mi se smejali, pa sam odmah počeo da plačem. U još jednom srceparajućem preokretu, njen muž je mislio da plače suze radosnice dok nije shvatio da su to zapravo suze tuge. Nesrećni par je propustio većinu govora svojih porodica jer je mlada bila užasnuta, ali je čula da je njena mama pogoršala stvari otkrivanjem njihovog zločestog nadimka za nju kada je bila tinejdžerka. Otkrila je da je kap koja je prelila čašu bila kada je njena mama rekla: „Pa, svi smo tako srećni što smo ovde. Nikada nismo mislili da će se gospođa Pigi udati, svi smo mislili da će živeti sama u jeftinoj iznajmljenoj kući sa sve svoje 4 smrdljive mačke.

Osećajući se potpuno jadno, napustila je zabavu dok ju je muž tešio. Posle kratkog vremena, njena porodica i prijatelji izašli su napolje da je traže, ali su šokantno bili ljuti na nju. „Moji roditelji su bili besni“, rekla je, „vikali su na mene što sam napustila žurku, govoreći da sam ja kriva za sve jer je trebalo da uživam i da ih pustim da završe svoj govor bez takve scene. Podržali su ih i neki moji rođaci, zbog čega sam se osećao još gore'. Mladoženja je bio razumljivo ljut i pretio im je da će ih udariti ako ne odu.

Bonus video:

Svadba Darka Lazića

00:47

Svadba Darka Lazića

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.