SNIMAK IZ OVE PEKARE ZGROZIO JE LJUDE, BUBE LETE NA SVE STRANE: Ponašanje radnika je izazvalo LAVINU KOMENTARA
Pekara, Foto: Printscreen TikTok/food_menice

užas

SNIMAK IZ OVE PEKARE ZGROZIO JE LJUDE, BUBE LETE NA SVE STRANE: Ponašanje radnika je izazvalo LAVINU KOMENTARA

Internetom kruži snimak nesvakidašnje scene iz kuhinje u kojoj se priprema hrana

Objavljeno:

Nema ništa lepše od mirisa pekarskih proizvoda koji ranim jutrom krenu da se šire ulicom, možda baš tuda gde prolazite kada odlazite na posao. Teško da bi ko odoleo tome, pa doručak već tada mnogi ponesu sa sobom želeći da to bude nešto što su pekarske ruke spremile i što je najsvežije.

Niko od nas nije ni u jednom trenutku postavio pitanje na koji način i u kakvim uslovima se sve to priprema, iako podrazumevamo da neki higijenski minimum zaista postoji.

Jedna fotografija koja kruži internetom, "upalila je alarm" kod mnogih da se zapitaju da li zaista jedemo ono što mislimo? Naime, snimak dolazi iz jedne pekare u Aziji gde radnici rade vredno i posvećeno poput drugih ali u veoma nezamislivim uslovima. Dok muškarac pokušava da preklopi testo i pripremi, pretpostavlja se picu, testo napada roj muva koje su svuda po njemu.

Scena je mnoge iznenadila jer je neuobičajena, naročito za ovakva mesta u kojima bi trebalo da budu uslovi poput onih u apoteci, međutim, čini se da je na ovo radnik već navikao tako da je on nonšalantno rukama zamahivao kako bi ih oterao, bez mnogo panike i straha.

Muve su bile svuda po testu, a kako je on zamahivao rukom, sklanjao ih je sa tog mesta, međutim, vrlo brzo su se vraćale na isto mesto. Scena nije prošla nezapaženo kod korisnika mreže koji su bili zgroženi ovim i koji su izrazili žaljenje za radnike koji rade u ovakvim uslovima.

- Leti suvo grožđe!

- Mnogo strpljenja.

- Želim vam da pobegnete odavde što pre! Zaslužujete bolje!

- Kako mogu da pripremaju hranu sa ovim ekstra prelivom?

- Nema šanse- bili su neki od komentara.

Iako je bilo mnogih koji su se šalili na račun ovih muva i cele situacije, mnogima to nije bilo smešno već su izrazli žaljenje za momke koji rade u ovakvim neuslovima. Sa druge strane mnogi su se zapitali kakvu hranu jedemo i da li ovakvih slučajeva ima i u njihovoj zemlji.

Objava je osvanula na kontroverznoj stranici koja objavljuje zgražavajuće kadrove pripremanja različite hrane i svega onoga što vam nikada ne bi palo na pamet. Radi o iznutricama i organima koji šokiraju iz dana u dan korisnike mreže.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.