DOBRO SE ZAGLEDAJTE U FOTKU I PRONAĐITE ČOVEKA ZA 9 SEKUNDI: Ako uspete iz prve IZUZETNO ste INTELIGENTNI
Oleg, Foto: Printscreen/Pinterest/Oleg Shuplyak

optička iluzija

DOBRO SE ZAGLEDAJTE U FOTKU I PRONAĐITE ČOVEKA ZA 9 SEKUNDI: Ako uspete iz prve IZUZETNO ste INTELIGENTNI

Već neko vreme naučnici pokušavaju da shvate odakle dolaze optičke iluzije i kakve efekte imaju, ali još nisu naučili puno o njima

Objavljeno: 20:39h

Želite li da testirate svoje sposobnosti zapažanja? Isprobajte ovu optičku iluziju! Izazvaće vaše oči i vašu sposobnost uočavanja i najsitnijih detalja i dokazati da imate zaista inteligenciju višu od proseka.

Optičke iluzije su zadivljujuće slike koje vam mogu zbuniti um, naterati vas da vidite stvari drugačije nego što one zaista jesu. Te slike mogu stvoriti iluzije stvari kojih zapravo nema ili sakriti važne detalje koje obično vidite, prenosi India Times.

Već neko vreme naučnici pokušavaju da shvate odakle dolaze optičke iluzije i kakve efekte imaju, ali još nisu naučili puno o njima. Ove se iluzije ne odnose samo na zabavu i znatiželju; takođe mogu pomoći u merenju inteligencije osobe. One rade kao alat za proveru nečijeg IQ-a. Osim toga, optičke iluzije mogu nam dati fascinantne smernice o nečijim tajnim osobinama ličnosti.

U ovom testu vaša je misija da pažljivo proučite optičku iluziju i pronađete skrivenog čoveka. Uočavanje skrivenog čoveka zadatak je koji samo neko izuzetno inteligentan može da reši. Uzmite tajmer i namestite ga na 9 sekundi. Vaš izazov je da locirate čoveka skrivenog unutar optičke iluzije u zadatom vremenskom ograničenju.

Ako niste uspeli da pronađete skrivenog čoveka, nemojte se uzrujavati; sigurno nisi jedini. Mala pomoć – pomnije pogledajte pozadinu iluzije, a ako i dalje ne vidite gde se čovek skrio, udaljite se malo od ekrana i sagledajte celu ilustraciju – glava čoveka iz profila je centralna, a uvo mu je vrat labuda.

01:07

TESTEROM PODELE ČOVEKA NA POLA! Mađioničarski trik koji već 100 godina ostavlja bez daha! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.