POČEO JE DA IZVODI SCENU IZ KULTNOG EROTSKOG FILMA: O onome što se desilo posle, njegova žena ne prestaje da priča
Foto: Jiri Schott / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

SVAŠTA!

POČEO JE DA IZVODI SCENU IZ KULTNOG EROTSKOG FILMA: O onome što se desilo posle, njegova žena ne prestaje da priča

- Vidite da nemamo pojma šta radimo

Objavljeno:

Filmovi znaju da probude maštu kod gledalaca pa neretko pokušaju da u realnom životu isprobaju neke od scena koje su im se svidele. Erotizovano ostvarenje" 50 nijansi sive" zagolicalo je maštu ženama širom sveta i navelo ih da probude svoju nestašnu stranu. Čini se da ne postoji devojka koja je ostala imuna na vruće kadrove koji su prikazani, a koja zbog njih nije želela da začini svoj intimni život.

Želeli su da isprobaju scene iz popularnog filma "Pedeset nijansi sive"

Tokom se*sa ljudi imaju tendenciju da budu najotvoreniji, ljubazniji i, kako su otkrili u podkastu kod Laure Henshav i Stef Kler Smit,najskloniji nezgodama. U podkastu su slušale ispovesti svojih slušalaca, a jedan od njih je posebno šokirao prepričavajući situaciju u kojoj se našao. Možda je po život najopasnija se*sualna nesreća nastala od jednog Južnoafrikanca po imenu Orbs koji je slušaocima podkasta ispričao kako su on i njegov partner pokušali da namažu jedno drugo uljem za masažu dok su imali se*s.

- Vidite da nemamo pojma šta radimo. Svuda je bilo ulja, po jorganu, po jastucima… to je samo nered - počeo je priču u podkastu.

Ali stvari su od vruće i neuredne postale jednostavno vruće kada je Orbs odlučio da pokuša da unese sveće i dodatno pojača romantiku i strasti. Želeo je da imitira scenu iz "Pedeset nijansi sive". Nažalost, sveća mu je iskliznula iz ruke i zapalila ulje.

Početak večeri nije slutio da će doći do problema

- Nisam znao da je to moguće - otkrio je Orbs. Iznenadni požar prekinuo je se*si raspoloženje.

- Pet minuta nakon toga ja sam prao sudove, a ona je gledala Gilmore Girls - zaključio je ovaj mladić na šta su se svi nasmejali.

U podkastu su se devojke javljala i pričale svoje sulude situacije koje su doživljavale želeći da začine stvari u spavaćoj sobi. Neki su pokušavali da izvedu poze koje su videli u filmovima za odrasle, a to se završilo sa povredama leđa ili drugih delova tela.

Bonus video

03:41

BIO SAM NA 20 PRAJDOVA, NIKAD NISAM VIDEO SEKS! Savić za Kurir TV: Ono što se objavljuje po društvenim mrežama su FOTOMONTAŽE?!

(Espreso/Srećna repubika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.