DEVOJKA SPREMALA VEČERU I PALA U KOMU: Jedva diše, bore joj se za ŽIVOT, SAMO zbog 1 stvari koju SVI imamo u KUĆI
Tais Medeiros, Foto: Printscreen/Instagram/thaismedeiiros_

UŽAS

DEVOJKA SPREMALA VEČERU I PALA U KOMU: Jedva diše, bore joj se za ŽIVOT, SAMO zbog 1 stvari koju SVI imamo u KUĆI

Neobična nezgoda desila se kada je ova devojka pomagala svom dečku oko večere.

Objavljeno:

Brazilka po imenu Tais Medeiros (25) i dalje se oporavlja u bolnici šest meseci nakon što je doživela ozbiljno oticanje mozga zbog mirisanja ektremno ljute papričice.

Neobična nezgoda desila se kada je ova devojka pomagala svom dečku oko večere. Tada je pomirisala veoma ljutu papriku koja meri između 15.000 i 30.000 na Skovilovoj skali ljutine i utrljala na nos. Osetila je neizdrživ bol u grlu i hitno je prebačena u bolnicu.

Thais Medeiros
foto: Printscreen/Instagram/thaismedeiiros_

Testovi su otkrili da je zadobila oticanje mozga, poznatog kao edem, za koji stručnjaci veruju da je uzrokovan alergijskom reakcijom na papriku. Bila je čak i nekoliko dana u komi. Nakon uspešnog lečenja puštena je iz bolnice, ali su se pojavili novi simptomi - visoka temperatura i krv u mokraći. Doživela je bronhospazam - stezanje disajnih puteva u plućima.

Inače, simptomi edema razlikuju se od osobe do osobe, a najčešće nastaju odjednom i razvijaju se vrlo brzo. Simptomi edema mozga su bol ili ukočenost u vratu, mučnina ili povraćanje, vrtoglavica, glavobolja, nepravilno disanje, gubitak pamćenja, problemi s vidom, problemi s govorom, nesvestica.

Lekari se brinu da ona neće moći da nastavi sa svojim normalnim aktivnostima zbog neuroloških problema izazvanih nedostatkom kiseonika, a mlada devojka je još uvek pod budnim okom lekara.

04:13

ALERGIJE NISU SAMO DOSADA, MOGU DA BUDU OPASNE PO ŽIVOT! Šundić Vardić: Za vreme polenskih alergija, POVEĆAN JE BROJ SAMOUBISTAVA

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.