OTAC POMERIO KAUČ U DNEVNOJ SOBI PA SE ZGROZIO PRIZOROM: Nikada nije pomislio da će mu DECA OVO PRIREDITI (VIDEO)
Otac pomera kauč, Foto: Printscreen/Tik-Tok/circlewmbarboys

NEVEROVATNO

OTAC POMERIO KAUČ U DNEVNOJ SOBI PA SE ZGROZIO PRIZOROM: Nikada nije pomislio da će mu DECA OVO PRIREDITI (VIDEO)

Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo uživanja, ljubavi i lepote ali i brige, stpljenje i izazove.

Objavljeno:

Ako ste mama onda sigurno znate koliko ste željno iščekivali da dobijete dete. Zajednički trenuci koje provodite nisu ni sa čim merljivi i spremni ste sve da uradite ili dozvolite detetu da radi šta želi, kako bi ono bilo srećno.

Jedan tata je pokazao kako je pokleknuo nad mnogim dečijim zahtevima i željama, poput toga da se jede u krevetu igra i slično, što je rezultiralo šokantnom slikom koju je podelio na svom profilu. Otac je pažljivo pomerio nameštaj, odnosno krevet u dnevnoj sobi želeći da pokaže šta on sve krije nakon dužeg vremena.

otac
foto: Profimedia

Lepo uređena i dekorisana dnevna soba odavala je utisak redovne higijene i poslušne dece koja za sobom sklanjaju i čiste nered. Međutim, na nekim mestima on, izgleda, ostaje sakriven.

Kada je otac pomerio nameštaj, na parketu su se pojavile igračke, ostaci hrane i prašina. Jednom rečju, gomila smeća koju je krevet "kamuflirao". Pored toga, tu su bile i neke papuče i dečiji časopisi i sve što je verovatno u igri ispalo, zalutalo i nije vraćeno na mesto. Iako je otac ovako nešto verovatno očekivao, poput drugih roditelja, pogledom je pokazao da ga je ovaj prizor iznova iznenadio i da su deca preterala.

U opisu objave stoji "onda kažu imajte decu" a ova scena je nasmejala mnoge Tiktokere koji su priznali da je previše očekivati drugačiju situaciju kada u kući borave mala deca.

- Drago mi je da je ovo normalno.

- Ja bih pronašla gomilu čarapa iznad i ispod nameštaja.

- Deluje poput vremenske kapsule. Tamo je mnogo istorije.

- Ne brini, deca će porasti u međuvremenu!

- Ako ja ne vidim, to nije prljavo!- komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su se smejali ovoj situaciji prepoznajući slične momente kod sebe i svoje dece. Ovo je po mnogima uobičajena stvar koliko god vodili higijenu kuće i pazili na svaku sitnicu. Neki Tiktokeri su ocu poručili da je ovo i neki vid uspomene i da će kada deca odrastu pomeranjem nameštaja zaticati samo pravugaonik od prašine.

00:43

MAJA NIKOLIĆ SA NIKAD DUBLJEM DEKOLTEOM! Ovo NE SME da radi u kući: Patrijarhalno sam vaspitana, otac vojno lice, deka sveštenik!

(Espreso/republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.