ISPLIVAO LENIN SNIMAK SA MUŠKARCEM KOJI NIJE NJEN MUŽ, DOSTIGAO MILIONE PREGLEDA: Tvrdi da ju je muž PITAO SAMO OVO
Lena Plag, Foto: Printscreen Instagram/freelenatheplug

foto

ISPLIVAO LENIN SNIMAK SA MUŠKARCEM KOJI NIJE NJEN MUŽ, DOSTIGAO MILIONE PREGLEDA: Tvrdi da ju je muž PITAO SAMO OVO

Poznata glumica filmova za odrasle

Objavljeno:
Lena Plag (32) dospela je na naslovne strane svetskih medija kada je objavljeno to da je imala intimne odnose pred kamerama sa svezdom filmova za odrasle Džejsonom Luvom. Ovo je prvi put da je imala odnose sa drugim muškarcem nakon što se pre sedam godina udala za supruga Adama. Oboje su zvezde filmova za odrasle ali je Lana do sada snimala scene samo sa njim.
Njeni fanovi su to zahtevali, rekla je Lena podkastu Holi Rendal, a kada je pokrenula tu temu sa svojim mužem on je navodno pristao na to da se ona snima sa drugim. Lena je pokušala da izbegne diskusiju o toj temi pitajući Adama da li želi hranu za poneti, Otišla je u krevet, rekavši: „Pretpostavljam da sam imala veliku količinu adrenalina jer sam ležala u krevetu u 18 sati".
Žena, Devojka
foto: Printscreen Instagram/freelenatheplug

Adam je počeo da zapitkuje Lenu kako je proteklo snimanje i ona je objasnila:

- Pokušavala sam da dam kratke odgovore od jedne reči, jer nisam baš želela da pričam o tome, nisam znala kako da pričam o tome, ali onda Adam je nastavio da insistira - rekla je ova lepotica za Dejli Star.

U daljoj ispovesti je nastavila da govori o svemu što je prošla nakon ovog uzbudljivog snimanja vrućih kadrova sa Džejsonom.- Osećala sam se kao da je zaista želeo da zna, a onda mislim da smo došli do tačke u kojoj sam bila previše iskrena. Prvo nisam ništa delila, a onda sam bila malo previše iskrena o tome kakva je scena i da je izgledalo kao da je bilo dobro i sve ostalo. Tada je Adam rekao da je to malo, ali previše informacija - rekla je Lena.

Snimanje je bilo planirano za manje od pet sati, ali, da stvari budu još nezgodnije, sav njen donji veš je još uvek bio u kancelariji koju deli sa suprugom.

- Nisam htela da tražim ključeve da odem po svoje stvari i krenem je*** sa nekim drugim. Osećala sam se tako čudno i tako neprijatno zbog cele stvari, a moja pomoćnica je bila na odmoru tog vikenda, tako da nisam mogla ni da je pozovem u pomoć ili bilo šta. Kada je došlo do scene bila sam nervozna. Pokušavala sam da odložim početak scene uz bilo kakav mali izgovor jer sam se osećala pogrešno. Džejson mi se smejao, snimatelj mi se smejao…Svi su zaradili milione dolara od kratkog video klipa, pa je možda sva ta nespretnost bila vredna truda - zaključila je Lana.

Majke i snajke


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.