SAMO NAJPAMETNIJIMA ĆE POĆI OD RUKE, RETKO KO JE USPEO: Pronađite broj 7666 za samo 20 SEKUNDI (FOTO)
Test, Foto: Printscreen Twitter/pensador

TESTIRAJTE SEBE

SAMO NAJPAMETNIJIMA ĆE POĆI OD RUKE, RETKO KO JE USPEO: Pronađite broj 7666 za samo 20 SEKUNDI (FOTO)

Pre svega, morate znati pravila igre tako da možete pažljivo posmatrati sliku koja je prikazana iznad

Objavljeno:

Ako mislite da imate oštro oko, onda je ovaj izazov za vas s obzirom na nivo težine. Testirajte svoje vizuelne veštine kako biste otkrili gde se nalazi broj 7666 među mnogim drugim 7696.

Na prvi pogled, test izgleda jednostavan, ali to apsolutno nije slučaj jer postoji jedna caka. Zaista, postoji vremensko ograničenje od 20 sekundi. Zato, pored toga što ste pažljivi, morate biti i brzi da rešite ovaj izazov.

Pre svega, morate znati pravila igre tako da možete pažljivo posmatrati sliku koja je prikazana iznad. Konkretno, princip je jednostavan: morate pronaći broj među nekoliko drugih brojeva koji su prikazani na slici.

Na slici se nalazi mnoštvo redova i kolona sa brojevima 7696, u kojima je broj 7666 veoma dobro sakriven. Zato morate biti veoma fokusirani kako ne biste propustili nijedan detalj i uočili najmanju anomaliju prisutnu na slici.

Vizuelni izazovi poput ovih imaju nekoliko prednosti, bilo na fizičkom, mentalnom ili čak moralnom nivou dotične osobe. Prvo, ovaj test izaziva kognitivne sposobnosti pojedinca koji ih rešava. Zatim, pomaže u poboljšanju pamćenja jer vas tera da zapamtite detalje kao i razne informacije.

Isto tako, ovaj vizuelni izazov usavršava analitičke sposobnosti pojedinca, vaše veštine rešavanja problema.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.