UDALA SE ZA POTPUNOG STRANCA KOGA JE UPOZNALA PREKO NOVINA: Nakon OVOG SKANDALA sve joj je bilo JASNO
Ilustracija, Foto: PrintScreen/ instagram/ merlikabeauty

šok

UDALA SE ZA POTPUNOG STRANCA KOGA JE UPOZNALA PREKO NOVINA: Nakon OVOG SKANDALA sve joj je bilo JASNO

Avigajl, dizajnerka nakita iz Nju Džerzija je u novinama videla sliku i članak o čoveku sa čijim poslom i izgledom je bila impresionirana

Objavljeno:

Postoji mnogo načina za upoznavanje, ali neki su zaista posebni. Priča ovo dvoje ljudi, Avigajl i Toma Šakija (42), obišla je seo svet i oni su jedan od parova koji nema konvencionalnu ljubavnu priču, ali će ona inspirisati buduće generacije, a pogotovo njihovu decu.

- Počela sam da čitam članke u novinama i jedan je bio o Tomu. U tom momentu je osnovao kompaniju za recikliranje u Izraelu i bila sam oduševljena. Osim što sam bila očarana poslom kojim se bavi dopalo mi se kako izgleda i nedeljama sam razmišljala o njemu - rekla je Avigajl.

Rešila je da ga potraži na društvenim mrežama.

- Pomislila sam: ako pronađem ovog tipa na Fejsbuku, pisaću mu, a to sam i uradila. Pozvao me je na piće, ali nije mi se svideo. Iako sam se ja njemu dopala odbila sam da odem na drugi sastanak sa njim - dodala je ova mlada žena.

Međutim, uskoro je promenila mišljenje, nakon što ju je Tom odveo u Holandiju na konferenciju, gde su se dobro slagali. On je ostao u Holandiji i održavali su vezu na daljinu naredne dve godine, sve dok Avigajl nije zatrudnela sa njihovim prvim sinom Leom, sada osmogodišnjakom. Par se venčao u svom dvorištu u avgustu iste godine i sada zajedno imaju četvoro dece.

Tom je takođe poželeo da kaže svoju stranu priče.

- Počeo sam da razmišljam o tome ko je moja srodna duša i kako treba da izgleda žena mog života i shvatio sam da mi treba nako snažan i nezavistan. Kada sam upoznao Avigajl bila je tačno ono što sam želeo - rekao je Šaki.

Rekao je da je bio razočaran kada je odbila da ponovo izađe sa njim.

- Bilo je razočaravjuće kada je odbila moj poziv na piće drugi put, ali drago mi je da se predomislila, jer ovo što sada imamo je nešto što ima malo parova - zaključio je Tom.

Bonus video: Jokić na Cecinom koncertu

00:39

Jokić na Cecinom koncertu

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.