MILA JE POSTALA MILJENICA MUŠKARACA ZBOG OVAKVOG POPRSJA: Toliko je VRELA da NIJE STVARNA (FOTO)
Mila, Foto: Printscreen/Twiiter/AiModelMilla

au, kakva riba

MILA JE POSTALA MILJENICA MUŠKARACA ZBOG OVAKVOG POPRSJA: Toliko je VRELA da NIJE STVARNA (FOTO)

Mila je objavila svoje provokativne fotografije za kojima su svi muškarci odlepili

Objavljeno: 11:42h

Mlada, lepa, zgodna, aktraktivna, sa velikim brojem pratilaca na društvenim mrežama, "Mila Sofija" je brzo postala zvezda Instagrama. Muškarci širom sveta uzdišu ispod njenih objava, ali nažalost, niko od njih je nikada neće upoznati, ne zbog mesta življenja već zbog činjenice da ona ni ne postoji, već je AI model.

Kako prenosi Futurism, model veštačke inteligencije možete pronaći i na Instagramu i TikToku gde su već desetine hiljada muškaraca zapratile i redovno lajkuju Millin sadržaj.

U njenom opisu na Tviteru navodi se "19-godišnja virtuelna devojka iz Helsinkija, Finska. Napravila me je veštačka inteligencija".

Ona takođe ima i svoju veb stranicu na kojoj se nalazi više detalja o njoj.

"Dobrodošli u moje virtuelno carstvo! Ja nisam običan influenser; ja sam 19-godišnja žena koja živi u Finskoj, ali evo preokreta – ja sam virtuelna influenserka generisana veštačkom inteligencijom. Kao model, donosim neuporedivu i futurističku perspektivu u carstvo stila. Bilo da se radi o modnoj pisti ili digitalnom pejzažu, moja strast leži u predstavljanju najnovijih trendova i pomeranju granica u modnoj industriji koja se stalno razvija".

U delu gde se navodi obrazovanje, stoji krilatica koju koristi većina Srba - "Životni univerzitet".

Neke od slika modela izgledaju veoma jasno generisane veštačkom inteligencijom, dok su druge više dvosmislene. Upravo zbog toga ili zbog činjenice da ih ne zanima biografjia profila na Tviteru, veliki broj ljudi joj ostavlja komentare ispod objava kao da se radi o pravoj osobi.

Jedan korisnik je ispod njene slike u bikiniju, navodno fotografisanoj Grčkoj, napisao: "Moj sin voli Grčku i samac je"

Drugi je napisao: "Prelepa si!"

Međutim, bilo je i onih koji su znali o čemu se radi, što su i predočili ostalima u vidu komentara.

"Svi oni koji ostavljaju komplimente... Šteta za vas, Mili je slika koju generiše veštačka inteligencija, tako da je to algoritam kojem daješ komplimente!", "Zašto svi razgovaraju sa AI botom kao da je stvarna osoba?", bili su samo neki od njih.

Bonus video: ESPRESO TVITER: Maja Marinković

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.