"GODINAMA SAM JELA SAMO OVU NAMIRNICU": Mišel Obama otkrila kako je izgledao njen DORUČAK dok se nije ODSELILA
Mišel Obama, Foto: EPA/AHMAD YUSNI

ishrana

"GODINAMA SAM JELA SAMO OVU NAMIRNICU": Mišel Obama otkrila kako je izgledao njen DORUČAK dok se nije ODSELILA

Bivša prva dama SAD ima netipičnu naviku

Objavljeno:

Nekadašnja prva dama Sjedinjenih Američkih Država otkrila je kako održava vitku liniju i mladoliki izgled. Iako njen suprug Barak Obama više nije predsednik, popularnost ove dame ne jenjava ni godinama nakon napuštanja Bele kuće.

Mišel često gostuje u emisijama i govori o životnim navikama, savetuje žene kako da se hrane, čak i deli modne savete. Gospođa Obama je otkrila da je jela isti doručak svako jutro tokom većeg dela života.

mišel obama
foto: Printskrin / Youtube / Nirvana News

- Jela sam puter od kikirikija i žele svako jutro dok nisam otišla na koledž. To je bilo sve što mi se zaista dopalo. Bila sam nekako izbirljiva u jelu - rekla je Obama, prenosi Njujork Post.

- Svi ostali u celom domaćinstvu, na celoj planeti, voleli su da dan zapolnu doručkom osim mene. Prezirala sam doručak. Nije mi se dopao nikakav doručak, ništa. A moj brat, koji je sve vreme jeo od ranog jutra mislio je da sam luda - šaljivo je prokomentarisala.

Obamina majka je dozvolila nekonvencionalan obrok za doručak, jer je verovala da dobija nutritivne vrednosti potrebne njenoj ćerki.

Mišel Obama, Barak Obama
foto: EPA/Erik S Lesser

- Bila je to neka vrsta kompromisa koji sam napravila sa svojom majkom jer ima kikiriki, to je protein, malo ulja. Ništa nije problem sa hlebom ako jedemo tost, zašto ga ne bi imala u obliku sendviča i želea? - poručila je Mišel.

Iako ništa nije loše u jedenju putera od kikirikija i želea na kriškama hleba, postoji nekoliko načina da ih konzumirante na još zdraviji način.

- Zdrava bi bila mala količina želea sa niskim sadržajem šećera ili još bolje umesto toga možda banana - rekla je za USA Tudej dr Natali Mut, pedijatar, registrovani dijetetičar i portparol Američke akademije za pedijatriju.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.