VLASNICA IZGUBILA MAČKU NA AERODROMU: Posle 24 SATA usledile su VESTI koje su rasplakale JAVNOST, gledajte SAMO
Mačka, Foto: Printscreen/Facebook/Ginger Thompson

BUBICA

VLASNICA IZGUBILA MAČKU NA AERODROMU: Posle 24 SATA usledile su VESTI koje su rasplakale JAVNOST, gledajte SAMO

Njena vlasnica Tompson je ostala u Denveru ne bi li saznala neke vesti o svojoj nestaloj ljubimici

Objavljeno:

Jedna mačka je imala pravu avanturu provevši na denverskom aerodromu skoro 24 sata. Nakon izložbe mačaka u Međunarodnom kongresnom centru Kraun Plaza Denver, Brizi se vraćala sa svojom vlasnicom Džinger Tompson kući. Tokom ukrcavanja na let, neki od putnika je naleteo na Brizin nosač zbog čega se sigurnosna kopča nosača otkačila i rajfešlus otvorio, prenosi Insajder.

Brzi je prišla otvorima aviona i pala je kroz procep našavši se na asfaltu. U narednih 24 sata niko nije mogao da pronađe odbeglu mačku. Njena vlasnica Tompson je ostala u Denveru ne bi li saznala neke vesti o svojoj nestaloj ljubimici.

Na svom Fejsbuk profilu ona je sa prijateljima i javnošću podelila kako je bukvalno poludela od brige čekajući neke informacije o svom ljubimcu.

- Pokušavam da budem strpljiva ali ležanje ovde u hotelu i čekanje me ubija i gubim svaku nadu kako svaki sat prolazi - napisala je ona u jednoj od svojih objava.

Ubrzo je preplašena vlasnica podelila radosne vesti objasnivši da su njenu mačku pronašle spasilačke ekipe 24 časa nakon njenog bekstva.

Zaposleni sa aerodroma su vrlo brzo locirali Brzi koja se krila u jednoj od rampi, a njihov tim je brzo radio na bezbednoom obezbeđivanju mačke, zatim su uspeli da se povežu sa vlasnicom i vrate Brizi.

Vlasnica se zahvalila ekipi koja je ekspresno radila na pronalaženju ljubimca a onda je podelila i utiske sa putovanja nazad kući.

- Bizi se vratila raščušpana i masna- napisala je u svojoj objavi.

Džinger je rekla da se pobrinula prilikom povratka kući sa svojom mačkom da nosač bude bezbedno osiguran rajfešlusom, što prošli put nije bio slučaj.

Bonus video:

02:51

ŠTA MOŽETE AKO VAS ILI VAŠEG LJUBIMVA NAPADNE PAS? Advokat detaljno opisao scenario koji sledi posle NEMILOG DOGAĐAJA

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.