BOGORODICA I ISUS NA SRED ZADNJICE, OVO JE MODA DANAS: "Ne sumnjam da će se neko naći da je poljubi..." (FOTO)
Haljina sa Bogorodicom i Isusom na sred zadnjice, Foto: Printscren/Shein.com

sramota

BOGORODICA I ISUS NA SRED ZADNJICE, OVO JE MODA DANAS: "Ne sumnjam da će se neko naći da je poljubi..." (FOTO)

Svi se pitaju i zamišljaju šta bi tek moglo da se nađe na prednjem delu ove nesvakidašnje haljine

Objavljeno: 20:49h

Nagrada za modni izražaj ovog leta zasigurno može da ode u ruke jedne žene koja je samouvereno ponela haljinu čiji su kreatori uspeli da povežu duhovno i svetovno, modu i pravoslavlje, veru i provokativnost. Zbog toga nije neobično što je fotografija izazvala toliko reakcija, a malo ko je ostao ravnodušan nakon ukazanih svetaca na delu haljine koji pokriva mesto na kojem leđa gube svoje čedno ime.

"Ne sumnjam da će se neko naći da je poljubi i ostavi koji dinar", glasio je opis fotografije koja je osvanula na Tviteru, a na kojoj sa leđa vidimo ženu u plavoj haljini sa printom Bogorodice, posred zadnjice, koja u svom krilu drži Isusa Hrista. Svi se pitaju i zamišljaju šta bi tek moglo da se nađe na prednjem delu ove nesvakidašnje haljine, a dotična žena je kombinaciju upotpunila šeširom i visokim platformama, pa je spojila 'tradicionalno' i 'moderno', kako smo mogli da pročitamo u velikom broju šaljivih i ironičnih komentara ispod fotografije.

"Kako su hrabri kada vređaju pravoslavlje", "Tako pravoslavne žene shvataju veru, svece, Boga. Isto kao ovi što slave slavu, a psuju Boga, kradu...", "Ja bih ovo, prijatelju, prvo okadio", "Dođi pod Božije skute", "Nemojte, gospođa je vernica", "Volela bih da se vidi i prednji deo haljine. Mislim da je tamo spektakl od pravoslavlja", "Bože, oprosti im, ne znaju šta rade", pisali su mahom tviteraši u komentarima.

Bilo je i onih velikih vernika koji su u ozbiljnom tonu izrazili mišljenje da ova žena skrnavi veru.

POZA KOJU JE OSMISLILA VODITELJKA! U šestoj deceniji života mami uzdahe mušakaraca, HALJINA, STAV I DETALJI KOJI OBARAJU SA NOGU:

00:51

POZA KOJU JE OSMISLILA VODITELJKA! U šestoj deceniji života mami uzdahe mušakaraca, HALJINA, STAV I DETALJI KOJI OBARAJU SA NOGU!

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.