ONO ŠTO PRVO PRIMETITE NA SLICI GOVORI SVE O VAŠOJ DUŠI: Testirajte svoju UNUTRAŠNJU LEPOTU
Ilustracija, Foto: Profimedia

test

ONO ŠTO PRVO PRIMETITE NA SLICI GOVORI SVE O VAŠOJ DUŠI: Testirajte svoju UNUTRAŠNJU LEPOTU

Testirajte unutrašnju lepotu

Objavljeno:

Pogledajte sliku i odgovorite šta je prvo što vam je privuklo pažnju? Vaš odgovor otkriva kakvom unutrašnjom lepotom zrači vaša duša.

Mali cvetovi na pozadini

Vaša duša je puna harmonije i dobrote. Ona zrači slobodnim duhom, a lepota koju posedujete je zarazna.

Kad uđete u sobu, zaista je osvetlite i ne možete da ne privučete ljude prema sebi. Sve volite i prihvatate kao jednake i jedinstvene pojedince i to je vaša istinska blistava lepota. Gledate dalje od površnog i vidite dušu. U društvu se osećate sigurno i znate uvek da date pravi savet. Otvorenog ste srca i prirode i to će vas uvek odvesti na pravi put.

Cvet lotosa u sredini

Fokusirana ste osoba sa unutrašnjim mirom. Znate kako da dođete do onoga što želite korišteći svoju pamet i inteligenciju. Sigurni ste u svoje sposobnosti. U životu privlačite dobre i estetski lepe stvari.

Vi ste klasična i elegantna duša koja čvrsto veruje u svoja uverenja, a u trenutku možete da shvatite kome možete verovati, a kome ne.

Žena

Zračite životom i spontanošću. Puni ste želje za avanturom i nemate jasno zacrtan cilj. Budite se s užitkom i uživate u svakom novom danu. Vaš radoznao um i vaša prirodna radoznalost pomažu vam da vam ne bude dosadno: uvek ćete naći nešto da radite. Ljudi vas smatraju neverovatno harizmatičnom osobom i obožavaju vašu suštinu. Druge često dirne vaša prisutnost i empatija, a širite ljubav i lepotu gde god dođete

Crveno srce

Vi ste energična duša koja je puna života i ljubavi. Imate sposobnost da ostvarite sve svoje snove. Zračite energijom i svi oko vas to osećaju. Oko vas postoji posebna pozitivna aura. Zabava je bez vas uvek mrtva, a lepota kojom zračite ima moć transformisati svet.

Bonus video: Biljni odgovor na alergije

05:43

Biljni odgovor na alergije

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.