POTROŠILA 150.000 DOLARA DA POSTANE OVAKVA, A SADA JE ZAOBILAZE NA ULICI: Pogledajte kako je samo IZGLEDALA RANIJE
Lina, Foto: Printscereen Instagram/cigno.sg

transformacija

POTROŠILA 150.000 DOLARA DA POSTANE OVAKVA, A SADA JE ZAOBILAZE NA ULICI: Pogledajte kako je samo IZGLEDALA RANIJE

Lina Lorenzen je transformisala svoje lice i telo tetovažama do neprepoznatljivisti, na šta je ponosna

Objavljeno:

Lina Lorenzen je Nemica koja živu u San Francisku, a posebno je interesantna poslednjih godina zbog kompletne transformacije svoga tela. Naime Lina je prvo drastično smršala opredelivši se za vežbanje i zdrav način života. Pošto je već preobrazila telo, koje je već 80 odsto prekriveno mastilom, ona ističe da se neće zaustaviti dok ne istetovira i tih 20 odsto.

Stari posao je zamenila onim u čemu uživa i postala je tatu majstor, a samo na tetovaže na svom telu potrošila je 150.000 dolara.

Njena želja je od početka bila da bude drugačija. Tek kada je krenula da modifikuje telo osetila je prve promene i nije želela da joj iko stoji na tom putu. Ona je istetovrala usne, grudi, zadnjicu i mnoga mesta koja inače nisu tipična za tetoviranje. Na kraju je obrijala glavu, istetovirala skalp, ali i ugradila dva silikonska implantata na glavu kako bi dočaral izgled rogova.

Na leđima ima ogromnu tetovažu vanzemaljca koje srećemo u naučnofantastičnim filmovima, a njena želja je da bude prvi ljudski kiborg (kibernetički organizam, hibrid mašine i organizma, tvorevina društvene realnosti i fikcije).

Lini odavno nije bitno šta će svet reći i sve promene koje je uradila, uradila je isključivo zbog sebe. Ne smeta joj što je prolaznici čudno gledaju, zaobilaze i osuđuju, a turisti žele da se slikaju sa njom, a mnogi žele i da se slikaju sa njom. Svesna je da je svi zovu vanzemaljcem, ali ovoj ženi upravo je to i bila želja.

- Ljudi na ulici mi prilaze govoreći da nikada nisu videli nekog poput mene, mnogo puta su me nazivali vanzemaljcem i to mi ne smeta. Neki mi se dive, neki mi zavide, nekima se uopšte ne sviđam, a drugi me osuđuju. Međutim ima i onih koje inspirišem i koji su počeli da se tetoviraju. Zahvalna sam onima koji ne podržavaju moj izgled, što troše svoje dragoceno vreme i pišu mi duge nepristojne komentare. Cilj mi je da budem tetovirana od glave do pete. Jedva da je ostalo praznog prostora na mojoj koži, ali neću stati dok mi celo telo ne bude pokriveno tetovažama - istakla je ona, piše San.

Lina je, da bi dočarala transformaciju kroz koju je prošla tokom šest godina, na Instagramu gde je prati 112.000 ljudi, objavila fotografiju pre nego što je počela sa procesom tetoviranja i pitala pratioce koje njeno izdanje im se više dopada, a komentari su bili podeljeni.

- Na obe fotografije si lepa, ali desno si ti onakva kakva želiš da budeš.

- Levo je samo platno, ali desno je umetnost.

- Desno, jer ti nisi rođena da bi bila prosečna.

- Bila si prelepa, zašto si to uradila sebi?

- Bila si retka prirodna lepotica, a to nije privilegija sa kojom se ne rađaju mnoge devojke.

- Već si bila dovoljno lepa i neobična, samo si upropastila sebe.

- Desno, jer si pravi vanzemaljac - glasili su samo neki od komentara.

01:34:49

MAJKE I SNAJKE SE04 VELIKO FINALE

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.