NAJLEPŠI I NAJBOGATIJI PAR NA INSTAGRAMU: Oni zarađuju milione, a kad vidite šta rade...zavidećete im!
Foto: Printscreen Instagram

Zaradite i vi

NAJLEPŠI I NAJBOGATIJI PAR NA INSTAGRAMU: Oni zarađuju milione, a kad vidite šta rade...zavidećete im!

Britanac Džek Moris (26) i njegova devojka iz Australije Lorin Bulen (24) upoznali su pre godinu dana na Fidžiju, i od tada su nerazdvojni
Objavljeno:

Osim što su veoma lep ljubavni par, oni zarađuju ogroman novac od promovisanja brendova i destinacija na Instagramu. Zajedno su obišli čak 45 država.

Imaju više od tri miliona pratilaca na Instagram profilima koje su nazvali po svojim blogovima - "Do You Travel" i "Gypsea Lust".

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on

Kako su oni uspeli da ovu svoju strast pretvore u unosan posao? Džek je rešio da otkrije par trikova. Jedno od ključnih pitanja je - kako napraviti dobru fotografiju na mestima koja vrve od turista?

- Uglavnom slikamo sat vremena nakon izlaska sunca, jer tada nigde nema previše ljudi - kaže Džek i dodaje da se trudi da sve fotografije sređuje u istom programu i na isti način. Uz to, pazi i na raspored fotografija, kako bi cela kompozicija Instagram profila izgledala dobro.

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on

- Ne koristim nikakve aplikacije sa telefona, već program Lightroom - otkriva ovaj bloger. On je pre ove unosne karijere bio čistač tepiha. Sada sa devojkom živi na Baliju i ceo posao mu se sastoji od traženja lepih lokacija širom sveta a potom i odlaska do njih. Sve slike, napominje on, su fotografisali ili on ili devojka, a ako su zajedno na slici, koristili su stativ i tajmer na fotoaparatu.

A koliko zaista zarađuju od ovog posla? Džek je u januaru izjavio za jedan časopis da sponzorisani post ne postavlja ispod 3.000 dolara, ali prosek mu je oko 9.000 dolara po sponzorisanoj fotografiji. A kako on tvrdi, nikada ne bi pristao da reklamira bilo šta sa čime se ne slaže ili što mu se ne dopada.

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on

Zvuči kao posao iz snova ali ovaj bloger kaže da često bude vrlo zamorno putovati negde "samo da bi se uslikala dobra fotografija".

(Espreso.co.rs/Zena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.