OTIŠLA NA NAJSKUPLJE MESTO U GRČKOJ I DOŽIVELA NAJVEĆU NEPRIJATNOST: Pukla tolike PARE za ovaj BLAM
Mikonos, Foto: Profimedia

ovo niste znali

OTIŠLA NA NAJSKUPLJE MESTO U GRČKOJ I DOŽIVELA NAJVEĆU NEPRIJATNOST: Pukla tolike PARE za ovaj BLAM

Ova devojka podelila je svoje iskustvo sa jednih od najluksuznijih letovališta na svetu

Objavljeno:

Nećaka se na društvenoj mreži TikTok požalila da je izbacivač u klubu na plaži na grčkom ostrvu Mikonos zabranio njenoj tetki ulazak u klub, tvrdeći da je predebela.

Devojka koja objavljuje na TikTok-u pod imenom požalila se svojim pratiocima na grubost osoblja u popularnom klubu na plaži na grčkom ostrvu Mikonos.

Obično nikada ne objavljujem ovakve stvari, ali sam previše uznemirena i moram da podelim iskustvo koje sam imala na Mikonosu - napisala je u dugačkom postu ispod snimka koji je u međuvremenu obrisala. Na snimku se vide ona i njena tetka kod "kapije" u vidu konopca na plaži kako stoje. U pitanju je plažni klub "Scorpios", a jedan od radnika obezbeđenja odbija da ih pusti unutra iako su imale rezervaciju.

- Tokom odmora, tetka i ja smo odlučile da posetimo "Scorpios", klub na plaži o kome smo mnogo slušali. Nisam ni sanjala da bi ova poseta mogla da se pretvori u incident koji nas je ostavio bez reči i duboko povređene - nastavila je ona objašnjavajući da je njena tetka veoma lepa žena, ali joj je vratar na ulazu u klub rekao da ne može da joj dozvoli da uđe.

@bellatirico

highly recommend traveling greece with your aunt

♬ original sound - Audie'sDream

- Razlog? Rekli su da je "previše debela da bi je pustili unutra". Takvo ponašanje vređa i istovremeno je neprihvatljivo. Nikada nikoga ne treba osuđivati po izgledu. Ne delim ovo iskustvo da bih posramila osoblje, već da bih podigla svest o tome koliko je važna ljubaznost. Svi su lepi i vredni i zaslužuju poštovanje. Zapamtite, važna je samo lepota koju nosimo u sebi. Širili smo ljubav, dobrotu i razumevanje, ne samo na Mikonosu već svuda - napisala je ogorčena nećaka, pokazujući kako je obezbeđenje tada bez pitanja dozvolio ulazak devojkama koje nisu ni imale rezervaciju, a stajale su iza njih.

Na kraju je pokazala fotografiju svoje tetke koja uopšte ne izgleda debelo, a potom i snimak muškarca koji joj se uneo u lice i pokušao da je zastraši snimajući je dok ga je ona snimala mobilnim telefonom.

Dodala da im je rečeno da je tamo zabranjeno snimanje. Pratioci su se umešali i ostavili više od 11.000 komentara na video koji je ona kasnije sklonila.

- Nije uopšte debela, lepa je - napisao je jedan pratilac.

- Kada sam bio na Mikonosu, konobar me je pitao da li sam Amerikanka pošto izgledam ogromno, nosim veličinu 40 - podelila je svoje negativno iskustvo druga žena.

- Nije ga sramota da ponižava goste, a on je tamo samo radnik! Ona je lepa i on treba da se stidi. U stvari, trebalo bi da bude srećan što je u njenom prisustvu - napisao je neko. - Veoma sam tužna zbog devojaka koje su videle i čule šta se dešava u njihovoj blizini, a ipak su ušle u klub. Da sam to video, otišao bih da se zabavim negde drugde - rekao je drugi komentator, prenosi YourTango.

Bonus video:Dara Bubamara pukla je 25.000 evra za odmor u Brazilu!​​​​​​​

00:18

Dara Bubamara pukla je 25.000 evra za odmor u Brazilu!

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.