ZGODNI OFICIR IZVEO DEVOJKU IZ MASE, A NJOJ ODMAH KRENULE SUZE: Zbog ovog SNIMKA su sve žene PALE U TRANS
Ljubav, Foto: Printscreen/TikTok/robertaguaiana_

prelepo

ZGODNI OFICIR IZVEO DEVOJKU IZ MASE, A NJOJ ODMAH KRENULE SUZE: Zbog ovog SNIMKA su sve žene PALE U TRANS

Uz pomoć kolega svoju ideju je sproveo u delo, a komentari na društvenim mrežama ne prestaju da pljušte

Objavljeno:

Zakletve i promocije oficira su posebni događaji. Iako mnogi očekuju da će na licima ovih budućih profesionalaca videti ozbiljne poglede i distancu prema drugima, često ih u praksi zatiče druga situacija. Na takvim događajima često su pored osmeha prisutne suze i zagrljaji, a ovi mladići, poput svih nas, pokazuju svoje emocije.

Na jednoj takvoj svečanosti, dok su okupljeni posmatrali oficire koji su bili poređani kao da će salutirati, imali su priliku da vide nešto potpuno drugačije. U jednom momentu je jedan od mladića u uniformi izašao prema prisutnima i iz mase okupljenih ljudi uzeo za ruku svoju devojku i poveo je ka svojim kolegama.

Svi momci su u rukama imali jednu ružu koju su držali visoko u vazduhu napravivši naizgled krov od najfinijeg cveta. Devojka je vidno uzbuđena pratila svog dečka, gde su zajedno prošli ispod tog "cvetnog svoda" gde je on uzimao ružu po ružu da bi joj na samom kraju poklonio veliki buket.

Ipak, najsvečaniji i najuzbudljiviji trenutak usledio je kada je momak kleknuo ispred devojke i izvadio prsten, a svi okupljeni su jedva čekali da čuju odgovor ove mlade dame. Ona je odmah izgovorila "da", a onda je usledio zagrljaj ovo dvoje mladih ljudi. Sve prisutne je iznenadio potez ovog oficira i video je sakupio brojne komentare podrške i 1,6 miliona sviđanja, a žene su bile posebno oduševljene ovim gestom.

@robertaguaiana_

Mia cognata ha detto “sì”!❤️??‍♂️?

♬ Halo - Beyoncé
@robertaguaiana_

Mia cognata ha detto “sì”!❤️??‍♂️?

♬ Halo - Beyoncé

- Zašto plačem?

- U redu, ponovo verujem u ljubav.

Ovo je istinska ljubav.

- San svakoga od nas.

- Želim da budem ovako voljena - komentarisali su korisnici mreže.

Ova emotivna scena nije ostavila nikoga ravnodušnim. Na snimku se vidi kako okupljeni nestrpljivo iščekuju epilog događaja, snimajući sve vreme šta se dešava. Sa druge strane na društvenim mrežama svi su komentarisali potez mladog oficira sa oduševljenjem rekavši da se već u ovom njegovom gestu vidi kako je on pravi gospodin i da će na isti način tretirati svoju izabranicu.

01:34:49

MAJKE I SNAJKE SE04 VELIKO FINALE

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.