OVA DEVOJKA JE UMRLA NAKON ŠTO JE POPILA VODU: Svakome se može DESITI ista stvar LETI, lekari ŠOKIRALI RAZLOGOM
Ešli, Foto: Printscreen/Instagram/Ashley Summers

šok

OVA DEVOJKA JE UMRLA NAKON ŠTO JE POPILA VODU: Svakome se može DESITI ista stvar LETI, lekari ŠOKIRALI RAZLOGOM

Doktor Blejk Froberg toksikolog iz bolnice rekao je da je uzrok smrti nešto što je izuzetno retko ali se češće javlja tokom leta ili ako neko vežba

Objavljeno:

Ešli Samers boravila je na jezeru Fremen sa suprugom i dve male ćerke. Počela je da se oseća loše, pre svega dehidrirano. Njen brat Devon Miler objasnio je da je popila mnogo vode za oko 20 minuta, kako je izračunao to je pola galona, odnosno ono što bi trebalo da popijete za ceo dan.

Poslednjeg dana na putovanju osećala se kao da ne može da se napije dovoljno vode. Njena porodica je istakla da se osećala loše, imala je vrtoglavicu i upornu glavobolju. Kada je došla kući onesvestila se u garaži i odvedena je u bolnicu.

- Nazvala me moja sestra Holi i kao da je poludela, govorila je da je Ešli u bolnici da joj je mozak otekao, ne znaju šta je uzrok i šta da urade da se smanji - objasnio je Ešlin brat Devon i dodao:

Voda
foto: Printscreen / Youtube / Cam25Zoo

- Bio je to šok za sve nas. Kad su prvi put počeli da govore o otrovnoj vodi razmišljao sam šta se dešava.

Doktor Blejk Froberg toksikolog iz bolnice rekao je da je uzrok smrti nešto što je izuzetno retko ali se češće javlja tokom leta ili ako neko vežba.

- Postoje određene stvari zbog kojih bi neko mogao biti više izložen riziku od toga, ali sveukupno je da imate previše vode, a premalo natrijuma u telu - rekao je Froberg, kasnije objasnivši da je važno da ljudi piju napitke koje imaju elektrolite, natrijum i kalijum.

Ešli je preminula od trovanja vodom - to je retka posledica prebrzog ispijanja mnogo vode, piše "Njujork post".

Simptomi trovanja vodom vide se kroz loše opšte stanje, grčeve u mišićima, bolove, mučninu i glavobolje. Ešli je preminula, a spasila je još pet života jer su donirano njeno srce, ali i jetra, pluća, bubrezi i deo koštanog tkiva.

04:21

PEVAČICA KOLABIRALA STOJEĆI U GRADSKOM PREVOZU! Zbog jedne stvari ostala joj je TRAUMA ZA CEO ŽIVOT, a onda je uradila OVO

(Espreso/republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.