OSTAVILA DEČKA ZBOG "BARBI" FILMA: Ispričala JAVNO sve detalje DRAME, ovo nema ni u ŠPANSKIM SERIJAMA
Film "Barbi", Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

au, ovo još niste čuli

OSTAVILA DEČKA ZBOG "BARBI" FILMA: Ispričala JAVNO sve detalje DRAME, ovo nema ni u ŠPANSKIM SERIJAMA

Nakon gledanja filma "Barbi" ova devojka je ostavila svog deča

Objavljeno:

Novi film "Barbi" postao je prava planetarna senzacija. Svi se, posebno žene, utrkuju da gledaju film o svojoj omiljenoj lutki.

Mnogi su istakli feminističke vrednosti koje film donosi, kao i da šalje jaku poruku o osnaživanju žena. Međutim, jedna žena je svoj osećaj snage podigla na ekstremni nivo i raskinula je sa svojim dečkom nakon što su odgledali ovaj popularan film.

- Pre tri dana moj dečko i ja smo išli da pogledamo "Barbi". Bila sam veoma uzbuđena jer sam veliki fan Grete Gervig, a moj dečko voli Rajana Goslinga, ali nije znao ništa više od toga. S druge strane, ja sam bila svesna feminističke tematike filma i potajno sam se nadala da će moj dečko shvatiti poruku. Tokom filma sam primetila da je bio sve uznemireniji i da mu je bilo nelagodno, a ja sam se veoma rastužila što zbog filma, što zbog njegove reakcije na njega, i znala sam da ćemo nakon toga morati da razgovaramo - započena je svoju ispovest ova devojka.

Ćutao je sve dok nisu izašli iz bioskopske sale, a onda je sa njom podelio svoje impresije.

- Kada smo izašli napolje rekao mi je da ga je film jako uvredio i da je to nešto što sam trebala da pogledam sa svojim prijateljicama, a ne sa njim. Razumela sam odakle dolazi takva emocija, ali nisam ni pokušala da objasnim zašto se ne slažem. Takođe je imao čudne komentare vezane za žene, LGBTQ zajednicu i druge stvari - kaže ova devojka.

Margo Robi
foto: Steve Cho Kyewoong/Penta Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dodala je da se umorila od njegovog nepoštovanja i da je zbog toga prekinula vezu.

- Umorna sam od toga da se uvek suočavam sa njegovim stavom i nepoštovanjem, a možda sam bila preterano emotivna pa sam mu rekla da je gotovo - rekla je devojka u svojoj ispovesti.

Ubrzo zatim je podelila kako je otišao iz zajedničkog stana i da ne zna gde se nalazi.

- Najgore od svega je što još uvek pratimo njegovu lokaciju i piše da je daleko i to u drugoj državi. Ne znam kako je tamo stigao i ne mogu da verujem da je sve ovo zbog prokletog filma o Barbiki - zaključila je ova devojka.

Korisnici Redita brzo su se uključili i podržali autorku.

- Sve je to njegov izbor i to nije zbog filma, već zbog toga kako je izabrao da se ophodi prema tebi.

- Lično mislim da nikada ne morate da se pravdate kada su takve teme u pitanju. Vi ste jednostavno imali razlog i to je to.

- Zanimljivo je da nije mogao da podnese film sa temom osnaživanja žena, uprkos tome što se trenutno oslanja na podršku jedne takve žene - glasili su samo neki od komentara.

Bonus video: Sociolog objašnjava uzrok ogromne popularnosti filma "Barbi"

02:31

POISTOVEĆUJEMO SE SA RUŽIČASTIM SVETOM: Sociolog objašnjava uzrok ogromne popularnosti filma barbi! Sve je počelo MNOGO PRE FILMA

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.