POGLEDAJTE KAKO IZGLEDAJU BARBIKE U NAŠOJ VERZIJI: Zemunska ne prelazi most, a tek ova sa Dedinja (FOTO)
Barbika, Foto: Alexey Panferov / Alamy / Alamy / Profimedia

SJAJNO

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDAJU BARBIKE U NAŠOJ VERZIJI: Zemunska ne prelazi most, a tek ova sa Dedinja (FOTO)

Na svakom koraku komentariše se film, svako nudi neko svoje viđenje filmske priče, a u sklopu pomame za kultnom lutkom na jednoj Instagram stranici objavljene su verzije Barbike, prema delovima Beograda

Objavljeno:

Film rediteljke Grete Gerving "Barbie" obara rekorde u američkim bioskopima. Ovo ostvarenje pokrenulo je pravu barbimaniju - na milion načina, od mode do lepote.

Na svakom koraku komentariše se film, svako nudi neko svoje viđenje filmske priče, a u sklopu pomame za kultnom lutkom na jednoj Instagram stranici objavljene su verzije Barbike, prema delovima Beograda.

"Barbi beogradsko izdanje", piše na prvoj slici na Instagram stranici bellegradeblog. Sleda fotografija prikazuje Barbi sa Vračara koja uvek ima savršenu frizuru. Tu je i Barbi sa Dorćola - umetnica sa više strana svoje ličnosti. Za Barbiku sa Banovog brda ski staza je srećno mesto. "Ostani kod kuće, mama", piše u opisu glam lutke Barbike sa Dedinja. Zvezdara Barbi udomljava pse i mačke.

Karaburma Barbi nastavlja da menja svoj broj telefona. Seriju završava lutka sa Novog Beograda.

Ovaj post se može oceniti kao šala. Mnogi na Instagramu traže da vide verziju Barbike iz ostalih krajeva Beograda. Kako vi komentarišete prikazane verzije lutke?

Istina, duhovito, zasnovano na određenim predrasudama prema ženama? Privuklo je pažnju, ali treba postaviti svako od ovih pitanja.

Podsetimo, filmovi "Barbi" i "Openhajmer" stigli su u američke bioskope tokom prethodnog vikenda i već se znaju prve brojke. Jedan film ruši rekorde, a uspeh postiže i drugi naslov. Dva najočekivanija filmska ostvarenja godine stigla su pred publiku. Kada su nedavno glumačku ekipu "Openhajmera" pitali šta imaju da poruče glumačkoj postavci filma o kultnoj lutki Barbiki odnosno o starovanju ovog dela, poželeli su sve najbolje. To se i obistinilo. Film "Barbi" u režiji Gerte Gervig izbio je na prvo mesto, zaradivši 155 miliona dolara u premijernoj seriji i ostvarivši najuspešniji debi ikada u kategoriji filmova koje su žene režirale, piše Variety.

Nakon prvih brojki usledili su novi uspesi, predstojeće dodele filmskih nagrada pokazaće pored stava publike i mišljenje filmskih kritičara.

Najnoviji film Kristofera Nolana "Openhajmer" prikazan je u isto vreme kad i "Barbie" i zaradio je impresivnih 80.5 miliona dolara u prva tri dana u bioskopima.

Bonus video:

00:12

Dara Bubamara kao barbika

(Espreso/Kurir.rs/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.