VRELA MILA JE ZALUDELA MUŠKARCE HOT SLIKAMA, A ONDA JE OTKRIVENA NJENA TAJNA: Zanosna plavuša NIJE ono što mislite
Mila Sofija, Foto: PrintScreen/ TikTok/ gotdamn10

vau!

VRELA MILA JE ZALUDELA MUŠKARCE HOT SLIKAMA, A ONDA JE OTKRIVENA NJENA TAJNA: Zanosna plavuša NIJE ono što mislite

Ova influenserka nikada u životu nije platila piće, niti je bila u Grčkoj

Objavljeno:

Mila Sofija je influenserka generisana veštačkom inteligencijom čije saparne fotografije na Tviteru i TikToku prikupljaju hiljade lajkova obmanutih korisnika društvenih medija, izvestio je Futurizam. Njeni obožavaoci misle da su pronašli pravu ljubav ali ona nije prava.

- Ja sam devetnaestogodišnja virtuelna devojka iz Helsinkija u Finskoj. Napravio me je AI. Proverite moje druge naloge na društvenim mrežama sa linka ispod - piše u Tviter biografiji na Sofijinom nalogu.

Sofija na svom verifikovanom nalogu na Tviteru, sigurno je lažna, ali njenih 7.790 pratilaca ne može a da ne uzdiše nad njenim fotografijama u bikiniju u Grčkoj.

- Vau, pogledaj se, tako zapanjujuće lepa sa prelepim osmehom.

- Hvala za još jedan sjajan pogled na Santorini! U belom bikiniju izgledate divno, neverovatno, lepo, lepo, prelepo, zapanjujuće i oduzimate dah. Uživajte u vremenu. Tužno je videti kako odlaziš. Imate divan osmeh. Hvala vam.

- Predivna si, želeo bih da te upoznam - samo su neki od brojnih komentara na društvenim mrežama.

Ova influenserka nikada u životu nije platila piće, niti je bila u Grčkoj, jer je fotorealistična fantazija koja takođe zavarava svoje fanove da misle da radi posao kao obični ljudi.

U drugom postu na Tviteru sa heštegovima #diversitimatters i #vomeninvork, ona pozira u narandžastom kacigu i kombinezonu kao da je građevinski radnik. „Ponosno predstavljam žene u radnoj snazi!“ glasi natpis na fotografiji sa preko 13.000 pregleda i 450 lajkova.

Bonus video:

01:34

KOLIKO JE VEŠTAČKA INTELIGENCIJA ZAPRAVO OPASNA? Kljajić: Nećemo moći da razaznamo istinu od laži! Srbija preuzela prvi korak

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.