LUDELI SU OD SVOG OD DETETA U KUPOVINI, A ONDA SU ODLUČILI DA URADE OVO: Ni SUZU više nije pustila (VIDEO)
Kupovina, Foto: Printscreen/ TikTok/ lauralove5514

rešenje

LUDELI SU OD SVOG OD DETETA U KUPOVINI, A ONDA SU ODLUČILI DA URADE OVO: Ni SUZU više nije pustila (VIDEO)

Deca umeju da budu naporna pogotovo ako vas mrzi da nalazite rešenja za to da im učinite svet zanimljivijim

Objavljeno:

Kupovina namirnica sa decom je ponekad pakleno iskustvo. Čim stavite dete u kolica, ono počinje da vrišti, plače i izaziva bes.

To se desilo i Ali, sve dok njen partner nije došao na briljantnu ideju. „Jednog dana moj muž je rekao da treba da pustimo dete da vozi i ispostavilo se da radi posao“, napisala je na TikToku.

I sada, umesto da guraju kolica sa devojčicom okrenutom prema njima, kolica se guraju sa zadnje strane, a devojčica je okrenuta napred i vidi sve što se dešava.

@lauralove5514 How cool is it that we started a little trend on Tiktok! Love seeing all the independent kids using mini carts ?? #onlyinmycalvins #viral #minishoppingtrips #foryou #fyp #montessori #trending #shopping #minicart ♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

Drugim rečima, toliko je zaokuplja da mirno sedi u kolicima. „Sada konačno možemo da obavimo kupovinu, a da ne vrišti, plače i ne traži da izađe iz kolica“, dodala je majka. Otkako je objavila video, prikupio je skoro 700.000 pregleda i više od 55.000 lajkova.

POVEĆANA POTROŠNJA MOŽE BITI DEO KLINIČKOG SINDROMA! Stručnjaci smatraju da je prekomerna kupovina POSLEDICA OVOG POREMEĆAJA:

05:20

POVEĆANA POTROŠNJA MOŽE BITI DEO KLINIČKOG SINDROMA! Stručnjaci smatraju da je prekomerna kupovina POSLEDICA OVOG POREMEĆAJA

(Espreso/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.