POGLEDAJTE DOBRO OVU SLIKU I OTKRIJTE VAŠ NAJVEĆI STRAH: Evo zašto ne možete da pronađete svoju IDEALNU OSOBU
Test, Foto: Printscreen Twitter/pensador

test

POGLEDAJTE DOBRO OVU SLIKU I OTKRIJTE VAŠ NAJVEĆI STRAH: Evo zašto ne možete da pronađete svoju IDEALNU OSOBU

Test ličnosti - pogledajte fotografiju i saznajte koji je vaš najveći strah u ljubavi i šta vas zapravo sprečava da se još više povežete s partnerom.

Objavljeno:

Vreme koje provodimo zaljubljujući se i uživajući u vezi pozitivno utiču na naše blagostanje. Ipak, postoje veze koje izazivaju loše vibracije, nepovoljno utiču na samopouzdanje i koje su toksične za nas.

Nakon raznih iskustva mogu se pojaviti strahovi u ljubavi, a isti ti strahovi mogu predstavljati blokadu ka novoj i srećnoj romantičnoj vezi.

Ako želite da saznate šta je zapravo vaš najveći strah u ljubavi, pažljivo osmotrite sliku iznad i odgovorite šta ste na njoj prvo primetili, a onda saznajte i šta to znači...

1. Osobu koja nosi ogrtač

Svesni ste da ako želite da imate trajnu vezu, morate dozvoliti osobi da vas vidi onakvima kakvi zaista jeste. Ipak, za vas to predstavlja veliki problem jer ste nepoverljivi i pređašnja iskustva su vas naučila da morate da pazite kome se otvarate. Vaši strahovi ne moraju da vas spreče da ipak pronađete ljubav koja će trajati zauvek - važno je da ne dozvolite da vas previše opreza košta predivnih romantičnih trenutaka. U redu je da se nekome ne otvorite odmah i u potpunosti, nego tek u trenutku kada shvatite da ta osoba to zaslužuje.

2. Lica

Navikli ste da radite stvari koje volite kada i koliko želite, a strah vas je da potrebe vašeg partnera ne budu iznad vaših. Međutim, ako vam je važno da budete u snažnoj vezi s nekim, moraćete da poradite na svojim emocijama. Naravno, briga o sebi je važna, ali to još uvek možete činiti uzimajući u obzir i potrebe osobe koju volite.

3. Drvo

Uzrok vaše neprijatnosti u vezama je pitanje da li ćete i dalje imati dovoljno vremena za sebe. Ne morate biti opterećeni mislima da ćete u vezi izgubiti deo sebe jer prava ljubavna veza može samo da vas nadogradi i dopuni. Jasna komunikacija i postavljanje prioriteta važni su za dugu i srećnu vezu, kao i za postizanje kompromisa.

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/YourTango/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.