SOPSTVENOG SINA PRIJAVILA POLICIJI I SPREČILA SVIMA DOBRO POZNAT SCENARIO: Ceo PAKLENI plan je pročitala u DNEVNIKU
Lisice, Foto: Profimedia

bolje sprečiti

SOPSTVENOG SINA PRIJAVILA POLICIJI I SPREČILA SVIMA DOBRO POZNAT SCENARIO: Ceo PAKLENI plan je pročitala u DNEVNIKU

Nikada ne bismo mogli ni da zamislimo roditelja koji bi prijavio svoje dete policiji, oca majka se uopšte ne kaje

Objavljeno:

Nekada ne možemo ni da zamislimo da majka, šta god da dete uradi, može da ga prijavi policiji. Takvi slučajevi su ipak češći nego što mislimo. Jedan takav je bio slučaj Nikol Šubert, koja je, sređujući svoj dom 2019. godine naišla na dnevnik svog sina u kome je našla detaljan plan njenog ubistva.

Nakon toga, njen 17-godišnji sin je planirao da napadne svoju srednju školu u Vašingtonu. Nakon par pročitanih redova, samo je zatvortila dnevnik, a za Dejli mejl je rekla da nije želela da zna detalje.

Odmah je donela odluku da ga prijavi policiji, ne toliko zbog sebe koliko zbog mnogo učenika koje je poznavala i nije želela da im bude učinjeno ništa nažao.

„To je moje dete, ja sam ga rodila. Mnogo boli. Još uvek boli." Takođe je rekla: „U tom trenutku nije se radilo samo o njemu i meni. Radilo se o celoj školi – stotinama ljudi, stotinama dece“.

žena
foto: Profimedia

Ova majka veruje da je spasila mnogo života, "mnogo boli, još uvek boli" su bile njene reči.

Nakon što je uhapšen priznao je krivicu za pretnju bombom. Nakon mentalne evaluacije je završio na lečenju i započeo je sa programom društveno korisnog rada.

Nikol se nada da bi svaki roditelj na njenom mestu uradio isto, zbog toga što su masovne pucnjave u porastu i treba ih sprečiti.

Ostalim roditeljima poručuje da ne možemo kontrolisati postupke naše dece svakog momenta, ali da postoje signali da nešto nije u najboljem redu, da se deca u takvim situacijama uglavnom ponašaju čudno, treba ispitati zašto.

PSIHOLOG ŠOKIRAO IZJAVOM: Svaka porodica u Srbiji je DISFUNKCIONALNA! Ukazao na koren problema dece:

02:02

PSIHOLOG ŠOKIRAO IZJAVOM: Svaka porodica u Srbiji je DISFUNKCIONALNA! Ukazao na koren problema dece: S KIM SE TI DRUŽE TAKMIČIŠ!

(Espreso/ Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.