NEPOZNATA ŽENA PRIŠLA MU USRED RESTORANA: Kada je shvatio o kome se radi, nije mogao da suzdrži suze (VIDEO)
Nepoznata žena mu prišla u restoranu, Foto: Printscreen/TikTok/laughhard__

PRELEPO

NEPOZNATA ŽENA PRIŠLA MU USRED RESTORANA: Kada je shvatio o kome se radi, nije mogao da suzdrži suze (VIDEO)

Ovakav slučaj desio se i jednom muškarcu usred restorana

Objavljeno:

Nebrojeno puta se dešavalo da se ispred nas pojavi neko na koga smo pomislili ili neko koga nismo videli godinama. Takvi susreti prođu vrlo srdačno i ulepšaju nam dan.

Međutim, neki susreti u nama mogu izazvati buru emocija koje nismo ni znali da osećamo.Ovakav slučaj desio se i jednom muškarcu usred restorana. Naime, dok je sedeo za stolom sa svojim unukom i iščekivao porudžbinu prišla mu je jedna žena sa pićem koje je stavila na njegov sto.

On je uz osmeh to prihvtio misleći da je u pitanju radnica restorana, međutim, pravi šok je nastao kada je starija žena u jednom trenutku raširila ruke i htela da ga zagrli.

On ju je neko vreme uz smešak zbunjeno gledao, pa bi skrenuo pogled u svoje društvo i tako nekoliko puta dok mu napokon nisu objasnili da je reč o njegovoj sestri koju nije video čak 22. godine. Čovek je skočio od sreće i krenuo da grli svoju sestru plačući. Njegovo iznenađenje je bilo očigledno jer u prvi mah nije prepoznao ženu, a kada ju je zagrlio nije je puštao iz zagrljaja.

@laughhard__ Omg !! This was so beautiful! ?❤️?He havent seen his sister for 22 years !! He didnt even recognize her #fyppppppppppppp #blowthisup #rachapotes #mrpotee ♬ original sound - Laugh Hard

- Dao bih sve da još jednom zagrlim svoju sestru -

- Znao je, ali nije bio siguran. Kakav divan susret -

- Čoveče plačem iako te ne znam-

- Sreća na njegovom licu kada je shvatio ko je to-

- Ovo je predivno - komentarisali su korisnici mreže.

Snimak je pregledan 3,4 milion puta a korisnici mreže su komentarisali kako je snimak emotivan i kako tera suze na oči. Neki su istakli kako ne bi čekali ni 6 meseci da odu i vide svoju sestru, a ne čak 22 godine. Ipak, niko nije znao pravi razlog njihovog zakasnelog susreta pa nije ni bilo velikih osuda.

Dirljiva scena je rasplakala mnoge na TikToku koji su rekli da bratska i sestrinska ljubav su nešto najjače i da takve veze nisu raskidive uprkos daljini ili okolnostima koje su ih rastavile.

(Srećna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.