BILI SU U AKVA PARKU, A ONDA ZAČULI VRISAK SVOG DETETA SA TOBOGANA: A reakcija oca je PRIČA ZA SEBE! (VIDEO)
Tata se zaglavio u toboganu, Foto: Printscreen/youtube/now this news

STRAŠNO

BILI SU U AKVA PARKU, A ONDA ZAČULI VRISAK SVOG DETETA SA TOBOGANA: A reakcija oca je PRIČA ZA SEBE! (VIDEO)

Endrju Džekson (38) i njegova partnerka Ema Ris (41) odlučili su da odvedu ćerku u "Guliverov svet"

Objavljeno:

Roditelji bi skoro sve učinili za svoju decu, pogotovo kada su u opasnosti. Taj instinkt je neopisiv i tada ne postoji strah ni od čega. Ovaj video pokazuje koliko očevi znaju da budu brižni, pa je obišao ceo svet. Na njemu vidimo hrabrog tatu koji je bez mnogo razmišljanja krenuo da se penje na tobogan u bazenu i to iz suprotnog smera kada je shvatio da se njegova ćerka zaglavila na njemu.

Endrju Džekson (38) i njegova partnerka Ema Ris (41) odlučili su da odvedu ćerku u "Guliverov svet" kako bi proslavili njen šesti rođendan. Međutim, kada je devojčica odlučila da se popne na tobogan, zaglavila se na pola puta u gumenom čamcu. Njen tata je odlučio da preuzme stvar u svoje ruke i popeo se na tobogan kako bi došao do svoje ćerke.

- Mogla sam da vidim da je Sijena počela da plače i paniči, a Endrju je skočio i rekao da mora da ode po nju - ispričala je majka za ECCO i dodala kako nije želeo da gubi ni trenutak kada je čuo svoju devojčicu kako vrišti s tobogana. -

Ema je podelila video koji je postao viralan sa 4,7 miliona pregleda. Odmah potom je ceo svet podelio tu vest i Endrjuov podvih, budući da se poneo kao pravi heroj. Sijena (6) je za ECCO ponosno rekla da ima super-tatu.

(Espreso/Srecna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.